Az eddigi legnehezebb feladat előtt!

Kedden 18 órakor az ezüstérmes Ferencváros otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER.

A Szent István SE ellen idegenbeli és az Alba-Fehérvár elleni hazai siker után az elmúlt szezon ezüstérmese, az FTC-Rail Cargo Hungária otthonában, az Elek Gyula Arénában lép pályára kedden 18 órakor a DVSC SCHAEFFLER.
A zöld-fehérek az Érd elleni 31–28-as idegenbeli sikerrel kezdték a szezont, majd hazai pályán magabiztosan győzték le az MTK-t és a Kisvárdát. A két csapat jól ismeri egymást, hiszen a felkészülés során közösen edzőtáborozott Balatonbogláron, ahol két tesztmeccset is játszottak. Akkor a Fradi 31–24-re és 33–28-ra nyert.

„Ez lesz az eddigi legnehezebb feladatunk, hiszen egy Bajnokok Ligája résztevő otthonában lépünk pályára – mondta a meccs előtti utolsó edzés után Tóvizi Petra. – Támadásban és védekezésben is keményen, fegyelmezetten kell játszanunk, mert ellenfelünk lecsap minden adódó lehetőségre. Fontos, hogy megakadályozzuk a Fradi lerohanásait, éppen ezért kell minimálisra csökkentenünk a hibák számát.”

A kedden 18 órakor kezdődő FTC-Rail Cargo Hungária – DVSC SCHAEFFELR mérkőzést Bacs József és Bóna Szabolcs vezeti.

A mérkőzést a Ferencváros YouTube csatornáján követhetik élőben, a közvetítés linkjét a kezdés előtt a  DVSC Kézilabda facebook oldalán közzétesszük.

Támogatóink