Az első kihívás

Az újesztendő harmadik napján máris mérkőzés vár a DVSC-TVP csapatára, az MTK Budapest otthonában lépnek pályára Kudor Kittiék.

dvsc_mtk

Ha elsőre egy szeptemberi emlék ugrik be, akár azt is gondolhatnánk, hogy könnyed kirándulásra készül vasárnap a Loki, hiszen a 2015/16-os szezon rajtján, a Hódosban 35–12-re vertük a fővárosi kék-fehéreket. Ám azóta kiderült, amit előtte is tudtunk, az MTK nem a magyar első osztály pofozógépe. Golovin Vlagyimir tanítványai kilenc pontot gyűjtöttek, legutóbbi öt meccsükön három győzelem egy döntetlen, s egy – Győr elleni – vereség a mérlegük. A 2015-ös évtől egy igazi bravúrral búcsúztak, november 21-én, a Vác otthonában nyertek 21–20-ra. Azaz szó sem lehet az ellenfél lebecsüléséről, a létfontosságú győzelemhez száz százalékot kell nyújtani vasárnap délután.

A csapat erre is készült, a lányok az ünnepeket is edzéssel töltötték, karácsonykor, Szilveszter napján, s január elsején egyaránt gyakoroltak. Mindenki elszánt, harcra kész, a lányok szerint nagyon hasznos volt Tone Tiselj motivációs tréningje. A roppant sűrű januári program sikeres teljesítéséhez jó alapot adna az MTK Budapest elleni siker.

Az MTK Budapest–DVSC-TVP mérkőzés vasárnap 18 órakor kezdődik a Népfürdő utcai Elektromos Sportcsarnokban. A találkozón a Dobrovits Csaba, Tájok Péter játékvezetői páros fújja majd a sípot.

Ifi és Junior csapatunk is megkezdi az újévi menetelést. A fiatalabbak 14 órától, Junior csapatunk 16 órától lép pályára.

Honlapunk írásos, online tudósítása, ezúzúttal is jelenkezik. A megszokott módon az “Élő” menüpontban követhetik szurkolóink a mérkőzést.

Támogatóink