DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

AZ ÉV IFJÚSÁGI JÁTÉKOSA: Szabó Panna

Jó versenyző, akit feldobnak az éles helyzetek. Irányváltásaival mindenkit meglep, s nem mellékes, hogy szórja a gólokat. Ő Szabó Panna, az Év Ifjúsági Játékosa, aki néhány esztendőn belül a Loki-szurkolók nagy kedvence lehet.

szabo_panna

Panna idénye mozgalmasra sikeredett. Játszott az NB I/B-s és az NB II-es felnőtt bajnokságban, az NB I/B juniorban, valamint az NB I-es junior és ifjúsági pontvadászatban. Összesen 70 meccsen lépett pályára és 408 gólt szerzett. Edzője, Győrvári Viktor értékelte Szabó Panna szezonját.

„Támadójátékunk egyik legmeghatározóbb játékosa volt ebben a szezonban, aki a juniorok között is bizonyította rátermettségét. Panna cselező képessége kiemelkedő, hihetetlen irány- és ritmusváltásokra képes, meglepve ezzel az ellenfelet és nem ritkán még minket is. Nagy erénye, hogy a versenyhelyzetek általában földobják, a legfontosabb periódusokban tud a legmagasabb szinten teljesíteni, különösen igaz ez a már-már kilátástalan szituációkban, többgólos hátrányban a legjobb. Védekezésben ugyanakkor rengeteget kell fejlődnie, átvinni azt a tüzet, akarást, ami az ellenfél kapuja előtt jellemzi.  Ki kell alakítanunk azt a játékstílust, ami az ő testalkatával az első osztályban is eredményes lehet, de úgy gondolom, megfelelő szorgalommal minden esélye megvan, hogy NB I-es játékos lehessen.”

Támogatóink