AZ ÉV JUNIOR JÁTÉKOSA: Kiss Bernadett

Nagy jövőt jósolnak a fiatal kapusnak, aki nem csak tehetséges, hanem elhivatott is, s ez a roppant kedvező együttállás. Az Év Junior Játékosa: Kiss Bernadett.

DSC_0384

Kiss Detti jó teljesítményének jutalma, hogy tavasszal már többnyire a felnőtt kerettel edzett, s hat első osztályú meccsen be is nevezte őt Varga József vezetőedző. Nyáron pedig a DVSC-TVP-Aquaticum szerződtetett játékosaként kezdheti meg a felkészülést.

Kiss Bernadettről a juniorcsapat edzője, Márián Blanka beszélt.

„Január óta dolgoztam Dettivel, s az utolsó hónapban már a felnőtt csapattal edzett, így többnyire csak meccseken találkoztunk. Ezzel együtt nagyon meg voltam elégedve a munkájával, az edzéseken és mérkőzéseken is mindig a maximumra törekedett. Főleg az NB I/B-ben sok kritikus meccsünk volt, s ezeken rendre jó teljesítményt nyújtott. Lehetett rá számítani, mindig felkészült az ellenfelekből mindenkit ismert, technikailag és taktikailag nagyon felkészült. A csapaton belül mindig meghatározó egyéniségnek bizonyult, Makai Verával és Aradi Edinával is nagyon jól megértették, kiegészítették egymást. Végig motiváltnak bizonyult, minden kis apró mozdulatban meglátta mit kell csinálni, megérdemli, hogy felkerült a felnőtt kerethez.

Ugyancsak az első keret tagja lesz Karacs Jázmin, aki szintén nagyon elkötelezett kézilabdázó. Neki ebben a félévben sok energiáját elvitte az érettségik, mégis minden edzésen ott volt. Akadtak kiemelkedő meccsei, előfordult, hogy tizenhat gólt lőtt egy találkozón. Megvan benne a sporthoz nélkülözhetetlen maximalizmus, egyre jobb és jobb akar lenni.”

Támogatóink