DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

AZ ÉV SERDÜLŐ JÁTÉKOSA: Pénzes Laura

Remek éve volt a fiatal irányító-átlövőnek, több csapatban, több bajnokságban is szerephez jutott, sokszor idősebbek között, s mindenhol jól teljesített.

penzes_laura

Pénzes Laura a debreceni Sportcentrum Sportiskola csapatában kezdett el kézilabdázni, innen került tavaly nyáron a Lokihoz. S az első DVSC-s szezon mindjárt parádésra sikeredett. Unalomra nem volt oka Laurának, hiszen összesen hat sorozatban (OSB, NB II felnőtt, NB II junior, NB I/B junior, NB I junior, NB I ifjúsági) jutott szerephez, 67 mérkőzésen 294 gólt szerzett. Nem csoda, hogy ő lett klubunknál az Év Serdülő Játékosa. Laura produkcióját edzője, Vida Gergő értékelte.

„Laura rendkívül képzett, több poszton is bevethető játékos. Rengeteget fejlődött a szezon során, az ifjúsági csapatban tavaszra meghatározó és gólerős kézilabdázóvá nőtte ki magát. A korosztályos együttesünk vezére volt az Országos Serdülő Bajnokság döntőjében, 36 lőtt gólja önmagáért beszél. A pályán kívül is fontos láncszeme a közösségnek, erős személyiség, a csapat vezéregyéniségei közé tartozik. Legnagyobb erénye ebben az évben az volt, hogy rájött arra, kemény munka nélkül nem lehet a kézilabdában sikeresnek és eredményesnek lenni. Folyamatosan javult az edzésmunkája, ezzel arányosan a mérkőzéseken is egyre jobb teljesítményt nyújtott. Mivel még fiatal játékos, természetes, hogy mindenben fejlődnie kell, legtöbbet a védekezésben. Megígérte nekem, hogy a nyártól még keményebben fog dolgozni, és mindent megtesz azért, hogy NB I-es játékos legyen. Reméljük, folytatja a megkezdett utat és akkor minden bizonnyal így is lesz.”

Támogatóink