Az utánpótlás is elkezdte

Hétfőn a DVSC-TVP korosztályos együttesei is elkezdték az edzéseket.

dvsc_bcsaba

Új felállásban dolgoznak a fiatalok, a serdülőket, Márián Blanka, az ifjúsági csapatot Vida Gergő, a juniorokat pedig Győrvári Viktor irányítja. Mindhárom együttes július 20-án, hétfőn tartotta az első edzést, a csapatok egyelőre a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban készülnek.

A serdülőknél a tavalyi csapatból maradtak a 2000-es születésűek, hozzájuk csatlakoztak a Debreceni Sportcentrum Sportiskola 2001-es játékosai. Mivel csak szeptember közepén indul a bajnokság, így jelenleg a képességfejlesztés zajlik – magyarán kőkeményen dolgoznak a lányok –, a finomhangolásra majd augusztus végétől lesz mód, ekkor tervbe van véve egy hatcsapatos korosztályos tornán való részvétel is.

A serdülőcsapatnak természetesen az OSB a fő versenye, de ez a garnitúra szerepel az NB II-es felnőtt bajnokságban is, s esetenként NB I/B-s juniormeccseket is játszanak
A Loki ifjúsági csapatából egyelőre hiányzik Tóvízi Petra, ám ennek mindenki örül a klubnál, hiszen tehetséges játékosunk jelenleg a magyar ifjúsági válogatott játékosaként szerepel egy franciaországi tornán. Az első osztályú ifibajnokság mellett Vida Gergő együttesére vár az NB I/B-s juniormeccsek zöme.

A juniorok edzője, Győrvári Viktor egy átigazolásról számolt be elsőként, a Lokiban folytatja pályafutását az eddig Békéscsabán játszó Borbély Márta, aki a Junior bajnokság gólkirálya volt az elmúlt évben. Márta a Debreceni Egyetemen tanul majd, így került városunkba. Távozott Vajda Luca, Gindeli Panna, Bíró Eszter, Kovács Kitti és Aradi Edina. Luca Érden, Panna Dunaújvárosban, Eszter Budaörsön folytatja, míg Kovács Kitti az NB1/B-s Szent Istvánnál Aradi Edina pedig Orosházán próbál szerencsét. A juniorok NB I/B-s, és NB II-es felnőtt csapatokkal játszanak majd felkészülési meccseket, elsőként július 29-én, Hajdúnánáson lépnek pályára. Ez a csapat az NB I-es juniorbajnokságon kívül a felnőtt NB I/B-ben is elindul majd.

Támogatóink