DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Az utolsó lépés Európa felé!

A DVSC SCHAEFFLER szombaton este hét órakor teheti meg az utolsó lépést az EHF Kupa csoportköre felé.

A hazai pályán szerzett 11 gólos előny birtokában léphet pályára a DVSC SCHAEFFELR szombaton este hét órakor Jagodinában, az EHF Kupa harmadik selejtezőkörének visszavágóján.

„Jól játszott ellenfelünk a párharc debreceni meccsén, különösen az első félidő volt nehéz, de az kiderült, hogy a miénk a jobb csapat – mondta az EHF Kupa-visszavágó előtt Jelena Deszpotovics. – Saját közönsége előtt biztosan ambiciózus lesz majd a szerb együttes, ezért éles meccsre van kilátás, de Jagodinában is nyerni szeretnénk.”

A múlt szombati első mérkőzésen a döcögős első játékrészt követően robbantott a debreceni csapat. A szünet utáni periódusban nyolc perc leforgása alatt tízgólosra nőtt az előny, s ebből már nem tudtak faragni a vendége, 37–26-ra nyert a Loki.

„Kellett majdnem egy félidő, hogy testközelből megismerjük a szerb csapatot, de szünet után már pörgött a csapat – fogalmazott Tóvizi Petra. – Tisztában vagyunk vele, hogy a párharcnak még nincs vége, meg szeretnénk nyerni a visszavágót is.”

A csapat péntek reggel busszal indult el Szerbiába, s délután öt óra után érkezett meg. A lányok nem sokkal később már edzettek is a visszavágónak otthont adó JASSA Sportcsarnokban.

A ZORK Jagodina–DVSC SCHAEFFLER EHF Kupa-mérkőzést egy svéd testvérpár Andrej Smailagic és Sandro Smailagic vezeti majd. A találkozót élőben a Debrecen TV-n, online a dehir.hu-n vagy mobilon a Médiacentrum Debrecen mobilalkalmazásán lehet majd követni. Az online linket a mérkőzés előttt web és Facbook oldalunkon megosztjuk szurkolóinkkal.

Támogatóink