Az utolsó túra

Szombaton 17 órakor a Vasas otthonában játssza a 2021/22-es szezon utolsó idegenbeli meccsét a DVSC SCHAEFFLER.

Januárban, hazai pályán erősen tartalékos összeállításban nagyon megszenvedtünk a két pontért a Vasas ellen, most simább mérkőzésben reménykedünk. Az már korábban eldőlt, hogy a DVSC SCHAEFFLER biztosan a harmadik helyen zárja a bajnokságot, s az is, hogy a piros-kékek búcsúznak a legmagasabb osztálytól. A tehetséges fiatalokból álló angyalföldi együttes három győzelmén kívül többször is közel állt az újabb pontok megszerzéséhez, talán a rutin hiányzott a bravúrokhoz.

A debreceni lányok egy ötös győzelmi sorozattal a hátuk mögött lépnek pályára a Fáy utcában, a cél pedig természetesen az újabb két pont megszerzése.

Múlt pénteken a Siófok elleni győztes hazai meccsen remekül védett fiatal kapusunk, Torda Vanessa.

„Nagyon örülök, hogy ilyen sok lehetőséghez juthatok, annak pedig különösen, hogy élni is tudok vele – mondta 18 éves kapusunk. – Nagyon élveztem a Siófok elleni meccset, remek volt a hangulat és ami a legfontosabb, nyertünk. A Vasas meccsre is ugyanúgy készültünk, mint bármelyik ellenfelünkre, nem becsüljük le a fővárosiakat. A harmadik helyünk már biztos, de továbbra is szeretnénk bronzérmeshez méltó teljesítményt nyújtani!”

A Vasas–DVSC SCHAEFFLER mérkőzés május 14-én, 17 órakor kezdődik Budapesten, a Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnokban (Fáy utca 58.). A meccset a DVSC Kézilabda YouTube csatornáján élőben közvetítjük. A találkozót Őri Erika és Pozdena Erika vezeti majd.

Támogatóink