BÉRLETÁRUSÍTÁS: hétfőtől személyesen is lehet vásárolni!

Szurkolóink kérésére a tervezettnél korábban, augusztus 8-tól személyesen is megújítható vagy megvásárolható a szezonbérlet a Hódos Imre Sportcsarnokban található DVSC Kézilabda Shopban (a régi pénztár helyén). Nyitvatartás: hétköznaponként 8 és 11, illetve 15 és 18 óra között.

A 2022/23-as szezonra szóló bérletek a magyar bajnoki és MK-mérkőzéseken kívül érvényesek lesznek az EHF Európa Liga csoportkörének hazai meccseire is. Azok a szurkolóink, akik az előző szezonban is bérletesek voltak, 27 ezer forintért vehetik meg a helyre szóló bérletet, az új vásárlóknak 31 ezer forint a helyre szóló szezonbelépő. A nem helyre szóló bérletek esetében 24 ezer forintot kell fizetni tavalyi bérleteseinknek, míg 27 ezret az új vásárlóknak. Amennyiben csapatunk továbbjut az EHF Európa Ligában, a bérletek az egyenes kiesés szakaszra nem érvényesek, de a bérlettulajdonosoknak elővásárlási lehetősége lesz saját helyükre.

Természetesen online felületünkön továbbra is lehet bérletet vásárolni!

Régi bérleteseink helyét augusztus 21-ig tartjuk fent!

Bérleteseink a DVSC Kézilabda Shopban 50 százalékos kedvezménnyel, 15000 forint helyett 7500 forintért vásárolhatják meg a csapat retró mezét, a készlet erejéig!

Támogatóink