Bor, jazz, Loki!

A Bor-és Jazznapokon, a DVSC SCHAEFFLER pavilonjában megkóstolhatják az egri Sike Borászat által termelt saját címkés termékeinket és játékosainkkal is találkozhatnak.

A csütörtöktől vasárnapig tartó fesztiválnak ezúttal is a Békás-tó és környéke ad otthont, ahol – idén először – ott lesznek csapatunk borai is, melyek az egri Sike Borászat pincéjéből származnak.

Ha meg szeretné kóstolni borainkat és találkozni akar játékosainkkal, akkor a 25-ös pavilonban (a Stég Színpad mellett a lépcsőnél) keressen minket.

A DVSC borait a neves egri borász, Sike Tamás termelte és palackozta. Megkóstolhatják a Valami Fehér, a Valami Piros és a Valami Piros-Fehér fantázianevet viselő boraink mellett a Sike Borászat egyéb különlegességeit is.

A rendezvény mindegyik napján 19 és 20 óra találkozhatnak pavilonunknál a DVSC SCHAEFFLER két-két játékosával. A kötetlen beszélgetés mellett, közös fényképek készítésére, borkóstolóra is lesz lehetőség.

A standunkon legalább egy palack bort vásárlók nyereményjátékban vesznek részt. Minden nap végén kisorsolunk egy 2022/23-as szezonra érvényes bérletet.

Támogatóink