Búcsú és köszöntés a szezon utolsó hazai meccsén

Pénteken a 2017/18-as bajnokságban utoljára lép pályára a Hódosban a DVSC-TVP.

A Kisvárda elleni meccsen búcsúztatjuk el távozó játékosainkat, köszöntjük a szezon legjobbjait, s az ifjúsági III. osztály Észak-keleti csoportjában bajnoki aranyérmet szerző fiatalokat.

A lányok nagyon készülnek a szezon utolsó hazai bajnokijára, győzelemmel szeretnék megköszönni a szurkolóknak az egész éves támogatást. A térdműtétje után lábadozó Anna Punyko természetesen nem léphet pályára, s Karina Jezsikava sincs játékra kész állapotban. A klubtól búcsúzó fehérorosz válogatott játékos azonban bent lesz a meccsre nevezett keretben, hogy méltóképpen elköszönhessenek tőle a szurkolók.

Érdemes lesz időben érkezni, hiszen a mérkőzés előtt köszöntjük a felnőtt csapat legjobb játékosát, a közönségdíjast, valamint az év ifjúsági és serdülő játékosát. A szünetben az ifjúsági III. osztály Észak-keleti csoportjában bajnoki címet szerző csapat játékosai vehetik át jól megérdemelt aranyérmeiket. A mérkőzés után pedig jönnek a búcsú pillanatai, hiszen több játékosunk is utoljára játszik hazai pályán Loki-mezben.

A mérkőzésre elővételben is megvehetik belépőjüket, csütörtökön 14:00 és 20:00 óra között, valamint pénteken, a meccs napján 14:00 és 15:30 között a Hódos Imre Sportcsarnok hátsó, személyzeti portáján. A felnőtt belépőjegy 1500, a diák- és nyugdíjas jegy 1000 forintba kerül.

A gyermekmegörző az utolsó hazai mérkőzésen is kinyit. A pénztárat és kapukat 17 órakor nyitjuk!

Támogatóink