Budaörs: lebecsülni tilos!

A sereghajtó újonc ellen lép pályára pénteken 18 órakor a Főnix Csarnokban a DVSC-TVP. A debreceni lányok pontosan tudják, hogy ezúttal sem szabad könnyelműsködni.
 beharangozo_dvsc_budaörs2015

Az első osztály újonca tanulóévnek tekinti a 2015/16-os szezont, s a csapat fejlődése már az eredményeken is látszik. Igaz, eddig nem szerzett pontot Mihály Attila együttese, ám a legutóbbi fordulóban, a Mosonmagyaróvár otthonában, nagyon közel álltak a bravúrhoz. Szoros meccsen 27-26-ra nyert az ETO fiókcsapata, s ez az eredmény mindenképpen önbizalmat adhat a Budaörsnek.

A mérkőzése esélyese természetesen a DVSC-TVP, ám a csapat minden e heti edzésén elhangzott, hogy szó sem lehet elbizakodottságról. A Loki látványos játékkal szeretné szórakoztatni a Főnix Csarnokba kilátogató nézőket, ám az az eddig lejátszott találkozókon is kiderült, hogy a debreceni csapat akkor tud jól játszani, ha koncentráltan kézilabdázik, keményen védekezik. Ez lehet az alapja a pénteki sikernek is.

A vendégek játéka többnyire a Földes testvérek eredményességén múlik. Földes Kata (37 gól) és Viktória (32) vezetik a házi góllövőlistát, ők ketten szerezték az újonc összes találatának 34 százalékát. Ismerős arc is lesz az ellenfélnél, hiszen a Budaörs védekezésének kulcsfigurája a debreceni nevelésű Karalyos Orsolya.

A DVSC-TVP-Budaörs találkozót eredetileg a Halász András, Tarnavölgyi Gergely páros vezette volna, ám betegség miatt kénytelenek voltak lemondani a debreceni találkozót, így két hölgy, Haraszti Kinga és Nachtmann Brigitta fújja majd a sípot a Főnixben.

Az Ifi és Junior meccseket a megszokott időpontban 14 és 16 óratól játszák utánpótlás csapataink a Hódosban.

 

Támogatóink