Célba értek a Kék Vödrök

A decemberi adománygyűjtésen összegyűlt csomagok újabb része jutott el csütörtökön a rászorulókhoz. A DVSC-TVP csapatát Siska Pálma képviselte az eseményen.

kekvodor

A Kék Vödör adománygyűjtő akcióhoz, a Debreceni Sportcentrum felhívására csatlakoztak a várost képviselő első osztályú csapatok, így természetesen a Loki kézisei is. Az adományok jelentős részét karácsony előtt szétosztották a szervezők, de maradtak csomagok az ünnepek utáni nehezebb időszakra is. Csütörtök délelőtt ezekből osztottak ki 240 tartós élelmiszert tartalmazó csomagot a Debrecen Megyei Jogú Város Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Mester utcai irodájában.

A Debreceni Karitatív Testület soros elnöke, Balogh Barnabás és Orosz Ibolya Aurélia, a Családsegítő és Gyermekjóléti Központ vezetője is hangsúlyozta mennyire fontos volt a sportolók szerepvállalása, és az ezáltal elért nyilvánosság, hiszen korábban soha annyi adomány nem gyűlt össze decemberben, mint 2015-ben.

Az adományok kiosztásakor a DVSC-TVP-t Siska Pálma (Fotó: Erdei Balázs) képviselte. Rajta kívül ott volt Bódi Ádám, a DVSC-TEVA labdarúgója, Ladányi Balázs, a Debreceni Hoki Klub jégkorongozója, Kállay Márk, a Debreceni Vízilabda Klub játékosa, Takács Dániel, a DEAC Kamilla Gyógyfürdő kosárlabdázója, Kazi Tamás, a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola sokszoros magyar bajnok középtávfutója, Kácser Zita a DSC-SI magyar bajnok közép- és hosszútávfutója.

Támogatóink