Csak a továbbjutásra gondolnak!

A szombat hajnali kelés ellenére jókedvűen érkezett meg Leverkusenbe a DVSC SCHAEFFLER csapata. Az Ostermann Arénában vasárnap 16 órakor kezdődik az EHF Kupa-párharc visszavágója.

Nagy volt a nyüzsgés szombat reggel öt óra után néhány perccel a Hódos parkolójában. A DVSC SCHAEFFLER Németországba induló küldöttsége gyülekezett, hogy a Debreceni Repülőtérről Dortmundba érkezzen, majd egy bő hatvanperces buszút után nem sokkal 11 óra után elfoglalja szobáit a Best Western Leoso Hotelben.

A hazai 35–27-es győzelem után akár könnyű visszavágóra is számíthatnánk, ám a Loki játékosai pontosan tudják, hogy nem lesz egyszerű dolguk a 3500 néző befogadására alkalmas Ostermann Arénában.
„Örültünk a hazai nyolcgólos győzelemnek, de nem tett minket elbizakodottá – mondta a szombati ebéd után a csapatkapitány, Vantara-Kelemen Éva. – Úgy állunk a visszavágóhoz, mintha null nullról folytatódna a párharc. Csak a továbbjutásra gondolunk és szeretnénk kettős győzelemmel zárni a párharcot.”

Köstner Vilmos tanítványai szombaton nem tudtak a másnapi mérkőzés helyszínén gyakorolni, hiszen ott ezen a napon a leverkuseni kosárlabdacsapat játszik bajnoki mérkőzést, így egy kisebb teremben mozogtak a lányok. Az ebéd és az edzés között azonban jutott egy kis idő pihenésre.

„Igaz, korán keltünk, de szerencsére hamar Leverkusenbe érkeztünk, így jut idő a regenerálódásra – folytatta a DVSC SCHAEFFLER csapatkapitánya. – A hangulat jó, nagyon várjuk a vasárnapi mérkőzést!”

A TSV Bayer 04 Werkselfen–DVSC SCHAEFFLER mérkőzés vasárnap 16 órakor kezdődik Leverkuseben, az Ostermann Arénában. A találkozón két osztrák játékvezető, Florian Hofer és Andreas Schmidhuber működik majd közre. A mérkőzést YouTube csatornánkon élőben közvetítjük.

Támogatóink