DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Csak győzelemben gondolkodnak!

Nehéz időszak után jókor jött a bajnoki szünet a DVSC-TVP számára. Szombaton pedig rangadóval folytatódik az NB I-es pontvadászat, a Békéscsaba látogat a Hódosba.

kitti_behar

– Általában nem szeretjük az ilyen hosszú szünetet a bajnokság közben, de most nagyon jókor jött – mondta Kudor Kitti, a Loki csapatkapitánya. – Átbeszéltük a gondokat, sokat edzettünk, rendeztük a sorokat. Nem volt ez olyan hatalmas válság, csak éppen a Siófok ellen kaptunk egy nagy pofont, s mielőtt még kihevertük volna, jött az újabb meccs Érden, s az újabb csúnya vereség.

A DVSC-TVP alaposan kihasználta a három hetes bajnoki szünetet, s az edzések mellett három felkészülési mérkőzést is játszott a csapat. A román első osztályú HC Zalau ellen kétszer nyertek Varga József tanítványai, míg Vácon vereséget szenvedetek.
– A támadójátékunk rendben volt Vácon, csak éppen a védekezésünk nem állt össze sehogy sem- folytatta Kitti. – Most azon dolgozunk, hogy a védekezésünk is rendben legyen, akkor nem lehet gondunk.

Szombaton több szempontból is a szezon egyik legfontosabb mérkőzése vár a DVSC-TVP-re. A kitűzött célok eléréséhez mindenképpen szükség van a két pontra, arról már nem is beszélve, hogy a Békéscsaba elleni mérkőzés mindig rangadó, függetlenül a két csapat helyezésétől.
– Ez akkor is élet-halál meccs lenne, ha eddig minden mérkőzésünket megnyertük volna – tekintett előre Kitti. –  Veszélyes ellenfél a Békéscsaba, sokkal jobb csapat, mint amit az eddigi eredményei mutat, ráadásul egy edzőváltáson vannak túl, s ilyenkor mindenki bizonyítani akar. Nagyon örültünk Fepi videójának – bár mindig nagyon jó klipeket készít – ez most különösen jót tett a lelkeknek. Jó volt a szünet, de most már várjuk a szombatot, amikor csak a győzelem lesz elfogadható eredmény számunkra!

Támogatóink