Csak semmi lazaság

Úgy kell játszani pénteken a Budaörs otthonában, mintha valamelyik közvetlen rivális lenne az ellenfél.

budaors2

Még két mérkőzés van hátra a bajnokság alapszakaszából, s a DVSC-TVP-re a tabella 12. és 11. helyezett csapata vár. Ha csak ezt vennénk alapul, akár két könnyű sikerre is számíthatnánk, ám a lányok két rangadóra készülnek.

– Nincs könnyű győzelem, minden sikerért meg kell dolgozni – foglalta össze ars poeticáját Tone Tiselj, a DVSC-TVP vezetőedzője.

A Loki játékosai sem gondolkodnak másként, azaz nem is foglalkoznak a november 6-án lejátszott mérkőzéssel, amikor a Főnix Csarnokban 33–13-ra győzték le az újoncot. Pénteken 18 órakor új meccs kezdődik, 0–0-ról.

– Szó sincs lazításról, nehéz meccsre készülünk, tudjuk, hogy meg kell küzdenünk a két pontért – fogalmazott Varsányi Nóra, a DVSC-TVP jobbszélsője. – A budaörsiek sokat fejlődtek az elmúlt hónapokban, már nyertek két meccset, s biztos most is harcolni fognak. Mi mindenképpen szeretnénk megnyerni az alapszakaszból hátra levő két találkozónkat, de nem számolgatunk, a végén kiderül, hogy ez hányadik helyhez lesz elegendő. A háromhetes bajnoki szünetben nagyon sokat dolgoztunk, a múlt hét volt a legkeményebb, az utóbbi napokban azonban már taktikázunk, készülünk a meccsre. Tone azt mondta, hogy most már a fejünket kell használni! Biztos, hogy fejlődtünk az elmúlt hónapokban, javult a védekezésünk, fegyelmezettek vagyunk. Remélem, hogy a következő hetekben a pályán is meg tudjuk mutatni, hogy előreléptünk.

A pénteken 18 órakor kezdődő mérkőzésnek a Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand (Budaörs Hársfa utca 6.) ad otthont, a találkozót Babicz Gábor és Haskó Tamás vezeti.

Támogatóink