Csapatként pótolni a hiányzókat!

A Budaörs ellen is fiatalok juthatnak szerephez a sérült kulcsemberek helyén.

Pénteken 18 órakor a Budaörs otthonában lépnek pályára Vida Gergő tanítványai, s bár a keretben továbbra is sok a sérült a lányok optimistán várják a mérkőzést. A Loki fiataljai az elmúlt hetekben egyre több játéklehetőséghez jutnak, Tóvizi Petra már alapembernek számít, de Román Dorina is sokat tett hozzá a legutóbbi találkozókhoz.

– A sok sérülés miatt folyamatosan vannak hiányzóink, így több lehetőséghez jutunk – mondta a 18 éves tehetség, Román Dorina. – Annak örülök, hogy a szakmai stáb bátran nyúl a fiatalokhoz, mi pedig igyekszünk élni a lehetőséggel. Szerencsére kiskorom óta az a jellemző rám, hogy, amint pályára lépek, megszólal a síp és minden feszültség és izgalom elmúlik. Ez a felnőtt bajnokságban is így van. A pályán egyébként is fontos a higgadtság, ha a társaim látják, hogy nyugodt vagyok, akkor ők is koncentráltabban játszanak.

Karina Jezsikava és Anna Punyko egyaránt térdműtét után lábadozik, s az Érd ellen bokasérülést szenvedő Madalina Zamfirescu játéka is kérdéses. Így a Budaörs ellen ismét komoly szerephez juthat Román Dorina.
– A hiányzókat csak csapatként tudjuk pótolni – fogalmazott Dorina. – Madinak védekezésben nagyon fontos szerepe van, de megpróbáljuk megoldani nélküle is a feladatot!

A pénteken 18 órakor kezdődő mérkőzést Bacs József és Bóna Szabolcs vezeti. A találkozót – ahogy megszokhatták – a DVSC TVP YouTube csatornáján élőben közvetítjük!

Támogatóink