Csernyánszki Liliána hároméves profi szerződése

Felnőtt keretünk lefiatalabb tagjával, Csernyánszki Liliánával 2024-ig szóló szerződést kötött klubunk!
 

Csak öten mutatkoztak be nála fiatalabban a felnőttek között, Cseri 22 nappal a 16. születésnapja után, 2020 szeptember 16-án, az Érd elleni idegenbeli meccsen debütált az NB I-ben, s két góllal tette le a névjegyét.  Azóta 18 bajnokin lépett pályára az ifjú irányító, s összesen 21 alkalommal volt eredményes. „Évről-évre tudatosan építjük a jövő csapatát” – fogalmazott Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője Vámos Petra szerződéshosszabbítása után. Ennek az építkezésnek az újabb állomása a Csernyánszki Liliánával kötött hároméves kontraktus

„Meglepődtem, amikor kiderült, hogy szerződést kapok, de nagyon örülök a lehetőségnek, kiskorom óta ez volt az álmom – mondta mosolyogva a 17 éves játékos. –Tudom, hogy rengeteget kell még fejlődnöm, s ezért nagyon sokat kell dolgoznom, de a lehetőség adott és én szeretnék élni vele, mert a célom, hogy néhány éven belül a csapat meghatározó játékosa legyek. Ezért is döntöttem úgy, hogy ettől az évtől egyéni tanrend szerint folytatom tanulmányaimat a Tóth Árpád Gimnáziumban, hiszen szeretnék minden edzésen ott lenni!”

Csernyánszki Liliána egyébként tíz éve kitűnő tanuló, s ha ideje engedi a jövőben is bejár majd az órákra, a TÁG-ban minden segítséget megkap tanáraitól. Cserinek minden fél évben vizsgáznia kell a tárgyakból, majd 2022-ben érettségizik, s szeretne a Debreceni Egyetemen továbbtanulni.

Kérdésévelforduljon hozzánk bizalommal!

    Támogatóink