Két hazai meccs a héten, már kaphatók a jegyek

Szerdán, 17 órakor a Dunaújvárosi KKA ellen játszik bajnoki mérkőzést a DVSC SCHAEFFLER, vasárnap kettőkor pedig a német bajnok Bietigheim lesz az ellenfél a Bajnokok Ligája harmadik csoportmérkőzésén.

A svéd Savehof elleni hazai győzelmet követően, a második Bajnokok Ligája mérkőzésén vereséget szenvedett a DVSC SCHAEFFLER. A lányok szombaton a Győri Audi ETO KC otthonában kaptak ki 35-23-ra. Szomorkodásra azonban nincs idő, hiszen a hétvégén ismét BL-meccset játszik a Loki, előtte, szerdán pedig bajnoki meccs lesz a Hódosban. A vasárnapi pihenőnapot követően ma délelőtt már ismét edzettek a játékosok. A program igen sűrű, hiszen 15 nap alatt 5 tétmérkőzést játszottak le a debreceniek, ehhez jön még kettő ezen a héten.

Szerdán, 17 órakor a Dunaújváros érkezik a Hódosba bajnoki meccsre, vasárnap délután, kettő órakor pedig a német Bietigheim ellen játszik Bajnokok Ligája mérkőzést a DVSC SCHAEFFLER, szintén hazai pályán.

Jegyek már kaphatók a két találkozóra a szokásos online felületünkön: https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet

A nem helyre szóló/álló  belépő 3500, a helyre szóló belépő 5000 forintba kerül. Jegyüket személyesen is megvásárolhatják a következő hazai bajnoki mérkőzésünk előtt.

Szeptember 20-án, szerdán 17 órakor a Dunaújvárosi KKA lesz a vendég a Hódosban. Erre a mérkőzésre is lehet már jegyet venni online, a honlapunkon. A helyre szóló jegy ára 2500 Ft, a nem helyre szóló 1500 Ft.

 

Támogatóink