DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

KKC

Felkészülési

2024.08.08. - 16:00

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Egy teljesen másik meccs

Friss az emlék, így valószínűleg sokan emlékeznek az MTK-Budapest ellen január 4-én lejátszott hazai Magyar Kupa meccsre.

Nos, a feladat adott: szombat estig el kell felejteni azt az összecsapást, hiszen most egy egészen más mérkőzés vár Tone Tiselj tanítványaira a kék-fehérek otthonában. A 2017-es esztendő első tétmeccsén ugyanis 11–6-os félidő után 27–18-ra nyertünk. Csakhogy az MTK akkor messze nem mozgósította minden energiáját, hiszen a budapesti együttes számára a bentmaradásért vívott harc a legfontosabb, a Hódosban amúgy sem lett volna reális esélyük a kupapárharc sikeres megvívására. A szombaton 18 órakor kezdődő bajnokin viszont az életéért küzd majd a kék-fehér együttes.

– Pontosan tudjuk, hogy ez egy teljesen másik meccs lesz, nem is foglakozunk a január elején lejátszott Magyar Kupa-mérkőzéssel – mondta Horváth-Pásztor Bettina. – A Hódosban amúgy is sokkal könnyebb a dolgunk bárki ellen, s ne feledjük, a kupameccsen az MTK „rejtegette” néhány kulcsemberét, így nem lépett pályára a kapus Jelena Abramovics és az átlövő, Termány Rita. A szombati bajnoki mérkőzés mindkét csapat számára nagyon fontos lesz, ennek megfelelően nagy küzdelmet várok. Egyelőre nem is tekintünk előre, csak a budapesti találkozóval, a szombattal foglalkozunk. Fontos, hogy az első perctől koncentráltan kézilabdázzunk, nem szabad az elején elengedni az ellenfelet, s ha megszerezzük a vezetést, akkor sem szabad visszavenni a tempóból. Nagyon jó a hangulat, már várjuk az újabb tétmeccset. Az pedig külön öröm számunkra, hogy Karina Jezsikava a héten csatlakozott hozzánk és újra velünk edz, már a puszta jelenléte is megnyugtatólag hat mindenkire.

A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik a Népfürdő utcai, Elektromos-csarnokban. A két játékvezető Tomecskó-Hunyadi Tamás és Unyatinszki Tamás lesz.

A találkozót a DVSC Kézilabda Kft. Youtube-csatornáján élőben közvetítjük!

Támogatóink