DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Együtt a rászorulókért!

A DVSC SCHAEFFLER csapata ezúttal is csatlakozott a „Kék Vödör” akcióhoz.

Fotó: Halmai Balázs / DVSC

„Ti vagytok a városban élő fiatalok példaképei, éppen ezért nagyon fontos, hogy csatlakoztatok ehhez a csodás kezdeményezéshez, az arcotokat adjátok hozzá – mondta el Széles Diána, városunk alpolgármestere, a Debreceni Karitatív Testület társelnöke a „Kék Vödör” akció csütörtöki sajtótájékoztatóján. – Rengeteg családnak jelent óriási segítséget ez az akció, amely  a város élsportolóinak is köszönhetően évről-évre sikeresebb.”

A helyi sportszervezeteket immáron ötödik éve a Debreceni Sportcentrum szervezi „közös csapattá”, s ez a csapat immáron hagyományosan részt vesz a „Kék Vödör” akcióban. A kezdeményezés nevében szereplő kék vödrök jelenleg még üresek, ám a szervezők reményei szerint az ünnepekre több ezer ilyen vödör telik meg tartós élelmiszerekkel, hogy szebbé, nyugodtabbá tegye a rászorulók karácsonyát.

„Megtisztelő számunkra, hogy részt vehetünk az akcióban, amely mindannyiunk szívéhez közel áll – mondta a sajtótájékoztatón a DVSC SCHAEFFLER együttesét képviselő Karnik Szabina. – Nagyon komoly szurkolótábor áll mögöttünk, biztos vagyok benne, hogy közülük sokan csatlakoznak a kezdeményezéshez.”

Az adományokat le lehet adni a Kossuth téri Karácsonyi Vásáron található „ADD TOVÁBB HÁZIKÓBAN”, valamint a Debreceni Sportcentrum által megjelölt gyűjtőhelyeken a Derék utcai Jégcsarnokban és a Debreceni Sportuszodában.

Támogatóink