DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Együtt a rászorulókért

A DVSC-TVP csapata is csatlakozott a „Kék vödör” adománygyűjtő programhoz, melynek mottója: „Legyen másnak is szép a karácsony!”

karitativ2

A Debreceni Karitatív Testület tagjai – összefogva az akciót egymillió forinttal segítő Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatával – karácsonyi adományokat gyűjtenek és adnak át hátrányos helyzetű családoknak. Ehhez az akcióhoz csatlakozott a Főnix rendezvényszerző Kft., valamint a Debreceni Sportcentrum Kft. is. A Sportcentrum invitálásra azonnal a kezdeményezés mellé álltak a város legnagyobb sportszervezetei, a DVSC-Teva labdarúgó, a DVSE vízilabda, a DHK jégkorong, a DEAC Kamilla Gyógyfürdő kosárlabda, és természetesen a DVSC-TVP kézilabda csapata is.

A Magyar Református Szeretetszolgálat és a Magyarországi Dorcas Segélyszervezet hetedik alkalommal megszervezett „Kék vödör” akció keretén belül november 27-től-december 15-ig a sportszervezetek tartós élelmiszert, illetve sporteszközöket gyűjtenek a rászorulóknak.

A Sportcentrum üzemeltetésében levő létesítmények közül a Debreceni Sportuszodában (Zákány utca 4.) , illetve a Debreceni Jégcsarnokban (Derék utca 33.) várják és gyűjtik össze a „Kék vödröket”

A DVSC-TVP decemberi hazai edzőmérkőzésein lesz mód arra, hogy a csapat szurkolói eljuttassák adományaikat.

A sportszervezetek, és a támogatók által összegyűjtött adományokat a Debreceni Karitatív Testület tagszervezetei, a Debrecen Megyei Jogú Város Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálata, valamint Debrecen Megyei Jogú Város Gyermekvédelmi Intézményének munkatársai fogják eljuttatni a rászorulókhoz.

Ezen kívül a a Debreceni Karitatív Testület által delegált önkéntesek a Kossuth téren felállított „ADDTOVÁBB” Házikóban várják a felajánlásokat december 7-23-ig, munkanapokon 16 és 19, hétvégén 10 és 19 óra között.

Csatlakoztak az akcióhoz a „város mecénásai” is, így a Gara Cukrászda, az Épker Service Zrt., az NI Hungary Kft., a DH-Szerviz Kft, a Tranzit-Ker Kereskedelmi Zrt., az Auchan, a TS-Alpok Kft. és a Bazár Parking 2000 Kft. is hozzájárul adományával az akció sikeréhez.

Támogatóink