EHF EL: a jegyek nagyrésze elkelt!

A jegyek nagy része elfogyott a szombati DVSC SCHAEFFLER– Magura Cisnadie EHF EL-selejtezőre. Aki a helyszínen akarja látni az ősz legfontosabb meccsét, az vásárolja meg belépőjét elővételben!

A nagy tétnek megfelelően hatalmas az érdeklődés a november 13-án, szombaton 20 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Magura Cisnadie EHF Európa Liga-selejtező iránt. Péntek reggelig a jegyek több mint fele gazdára talált, a helyre szóló belépőkből már csak nagyon kevés maradt, s fogynak a nem helyre szóló jegyek is.

Belépőjüket továbbra is megvásárolhatják weboldalunkon online a Jegy és Bérlet menüben (https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/), illetve személyesen a Nagyerdei Stadionban található DVSC Shopban. A DVSC Shop pénteken, 18 óráig, a meccs napján, szombaton 10-től 15 óráig lesz nyitva.

A helyre szóló belépő 2500, a nem helyre szóló belépő 2000 forintba kerül. A 2021/22-es szezonra kiadott bérletek érvényesek a találkozóra!

Kérjük, ha ott akarnak lenni a Hódosban szombat este, vásárolják meg belépőjüket elővételben! Ha marad belépő, akkor november 13-án, szombaton 18 órakor nyit ki a Hódos Imre Sportcsarnok főpénztára.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésekre a hatályos szabályozás alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Támogatóink