DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

EHF EL: harc a csoportkörért!

Szombaton este nyolc órakor a Hódosban a Magura Ciasadine ellen teheti meg az első lépést a DVSC SCHAEFFLER az EHF Európa Liga csoportköre felé.

Régen várt ennyire mérkőzést a debreceni szurkolótábor, szombaton ismét az európai kupaporondon mutathatja meg magát a DVSC SCHAEFFLER.

Brazil, orosz, szerb, horvát, macedón és román válogatottakra épül kupaellenfelünk kerete. A nagydisznódi együttes az EHF Európa Liga második selejtezőkörében régi ismerősünkkel, a cseh Banik Most csapatával találkozott, s a csehországi egygólos győzelem után hazai pályán közel állt a kieséshez. Végül a Banik egy góllal nyert Erdélyben, s idegenben lőtt több találatának köszönhetően lépett tovább a Magura Cisnadie. Riválisunk hat győzelemmel és három vereséggel jelenleg ötödik a román bajnokságban, legutóbb kedden a Craiovát győzte le 30–28-ra.

A debreceni lányok kupafőpróbája nem sikerült, az MTK otthonában elszenvedett vereség azonban még dacosabbá tette a lányokat, akik nagyon várják a szezon első európai fellépését.

„Négy évvel ezelőtt játszottam a Magura Cisnadie csapatában és szép emlékeim vannak, hiszen érmesek lettünk a bajnokságban – mondta világbajnok brazil jobbszélsőn, Mariana Costa. – Szombaton nagyon kemény meccs vár ránk, a román csapatok mindig nagyon harcosak, éppen ezért szoros csatára számítok. Keményen dolgoztunk azért, hogy sikeresek legyünk, így bízom benne, hogy jó meccset játszunk és olyan előnyt szerzünk, amely elég lehet a visszavágóra.”

A debreceni ultrák is szeretnék emlékezetessé tenni a kupameccset, s hogy felhívásukban fogalmaztak „nemzetközi kézimeccseink eddigi legnagyobb koreográfiájával készülünk!” Ennek elősegítése érdekében azt kérik, hogy mindenki foglalja el a helyét a csarnokban egy órával a kezdés előtt. A dresscodepedig piros, azaz mindenki öltözzön pirosba!

A november 13-án, 20 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Magura Cisnadie mérkőzést egy fehérorosz testvérpár, Valerij Buckevics, Jurij Buckevics vezeti majd. A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti.

Belépőjüket továbbra is megvásárolhatják weboldalunkon online a https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ linken, illetve személyesen a Nagyerdei Stadionban található DVSC Shopban. A DVSC Shop, szombaton 10-től 15 óráig lesz nyitva. Ha marad belépő, akkor november 13-án, szombaton 18 órakor nyit ki a Hódos Imre Sportcsarnok főpénztára, kapunyitás 18.30-kor.

A helyre szóló belépő 2500, a nem helyre szóló belépő 2000 forintba kerül. A karzatokra pedig kedvezményes, 1500 forintos ülőhely foglalható. A 2021/22-es szezonra kiadott bérletek érvényesek a találkozóra!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a hatályos szabályozás alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Támogatóink