EHF Európa Liga: kedden sorsolás!

Az európai szövetség bécsi központjában tartják kedden 11 órakor az EHF Európa Liga 3. selejtezőkörének sorsolását. Tét a csoportkör!

A második selejtezőkörből hat csapat jutott a következő fordulóba. Az Alba Fehérvár és az orosz Kubany Krasznodar meccs nélkül, ellenfelük, a svájci LC Brühl és a svéd LUGI visszalépett a sorozattól. A román Dunarea Braila a norvég Tertnes Bergent a francia Paris 92 a szlovák Michalovcét, a német Thüringer HC az osztrák Atzgersdorfot, a norvég Molde az osztrák Hypo NÖ-t búcsúztatta.

A következő körben 24 csapat érdekelt, a DVSC SCHAEFFLER a kiemeltek között van, így az előbb felsorolt továbbjutókon kívül a következő csapatokkal találkozhat: Nantes (francia), Banik Most (cseh), Bera Bera (spanyol), Höörs HK (svéd), MKS Perla Lublin (lengyel), Kastamonu Belediyesi (török).

A harmadik forduló játéknapjai november 14/15, illetve november 21/22. A párharcok győztesei a csoportkörbe jutnak, a már kiemeltként ott szereplő dán Ikast, román Baia Mare, orosz Lada HC és a Siófok mellé.

A sorsolás 11 órakor kezdődik és itt lehet majd követni:

Támogatóink