El kell indulni felfelé!

Két váratlan és bosszantó vereség után szombaton, a Békéscsaba elleni keleti rangadón kell elkezdeni a pontgyűjtést a DVSC SCHAEFFLER csapatának.

Ennek a párosításnak mindig megvan a maga diszkrét – a lelátón néha nem is olyan diszkrét – bája, a DVSC–Békéscsaba meccs mindig tartogat izgalmakat. A négy debreceni kölcsönjátékossal a soraiban, Vida Gergővel a kispadján érkező viharsarkiaknak más céljai vannak a bajnokságban, mint nekünk, ám ez az eddig megszerzett pontokat figyelve nem látszik. A DVSC SCHAEFFLER ugyanis két sokkoló vereséggel kezdte a szezont, s ha csapatunk el akarja érni az elé kitűzött célt, akkor többször nem hibázhat, szombaton meg kell szerezni a lelkeknek is oly fontos első győzelmet.

„Nagyon fontos lesz számunkra ez a mérkőzés – vágott a közepébe a péntek délutáni edzés előtt Hornyák Dóra. – A lelkeknek is szüksége van a sikerre, de minden téren össze kell szedni magunkat. Csapatként kell játszanunk és a szívünket-lelkünket bele kell adni ebbe a hatvan percbe. Nem foglalkozunk az ellenféllel, a saját játékunkat kell játszanunk!”

A két csapat a felkészülés során már találkozott, akkor is a Főnix Csarnokban léptek pályára a felek, s azt a meccset 39–20-ra nyerte a DVSC SCHAEFFLER. Egy edzőmeccsből azonban botorság lenne bármiféle következtetést levonni, hiszen most már élesben, bajnoki pontokért folyik a küzdelem.

A Főnix Csarnokban szombaton 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Békéscsabai ENKSE mérkőzést Hantos Dorina és Rózsahegyi Brigitta vezeti majd. A mérkőzést a Debrecen Televízióban és a dehir.hu/dtv internetes portálon élőben lehet nézni.

Az általános iskolás és középiskolás tanulók – érvényes diákigazolványuk felmutatása után – ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést, míg a felsőoktatási intézmények tanulói – szintén érvényes diákigazolvány felmutatásával – 1000 forintért válthatnak kedvezményes belépőt. A felnőtt belépőjegy ára egységesen 1500 forintba kerül.

Pénztár- és kapunyitás 16.30-kor lesz.

Az MKSZ által kiadott „Egészségügyi Protokoll” továbbra is érvényben van, s az alábbi követelmények betartására kötelezi a klubokat.

A mérkőzéseken MASZK VISELÉSE KÖTELEZŐ! A belépés előtt testhőmérséklet mérése kötelező – 37.5 C˚ testhőmérséklet felett nem lehet belépni a csarnokba!

Kérjük szurkolóinkat, hogy használják a bejáratoknál, illetve a csarnok különböző pontjain elhelyezett fertőtlenítő állomásokat!

Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint ügyeljenek a megfelelő távolságtartásra.

A mérkőzésre a fentebb leírt egészségügyi előírások miatt az első félidő befejezéséig lehet belépni! Ezután már csak a korábban beléptetett nézők tartózkodhatnak a csarnok területén!

A Gyermekmegőrző működését a járványügyi helyzet rendeződéséig felfüggesztjük!

Támogatóink