Élesben is győzni!

A junior válogatott elleni balatonboglári meccs után szombaton 18 órakor „éles bevetése” lesz a DVSC-TVP csapatának, a Vác látogat a Hódosba.

A tét nélküli kötelezőből igyekezte a legtöbbet kihozni a szakmai stáb, a csapat kicsit kiszakadt a mindennapokból a Balatonbogláron töltött két nap alatt. A meccsen pedig mindenki lehetőséget kapott a bizonyításra, s szerencsére akadtak jó teljesítmények.

„Három hét után végre nyertünk, s ez nagyon fontos egy csapat életében” – mondta mosolyogva a mérkőzés után Tone Tiselj, miután a junior válogatott szövetségi edzőjével, Hajdu Jánossal teljes egyetértésben nagyon pozitívan értékelték a mérkőzés két fiatal játékvezetőjét, Répás Georginát és Sebők Stefániát.

A szlovén szakember által is említett három hetes „böjt” a Magyar Kupa bronzmeccsének megnyerése óta tart, s a debreceni lányok szombaton tétmeccsen is szeretnék megszakítani. A váciaknak nagyon fontos lenne a két bajnoki pont megszerzése, hiszen így maradna reális esélyük az EHF Kupa-szereplést jelentő negyedik hely megszerzésére. A DVSC-TVP-nek szintén kellenének a pontok, hogy meglegyen a hatodik hely!

A mérkőzésre elővételben is lehet jegyet vásárolni péntekig 14 és 20 óra között a Hódos Imre Sportcsarnok hátsó, személyzeti portáján.

Támogatóink