Életre szóló élmény

A győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál lángja Debrecenbe is eljutott. A staféta tagjai között ott volt korosztályos válogatott kapusunk, Szabó Dóra is.

Fotó: dehir.hu

Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált július 23-a és július 29-e között rendezik meg Győrben. Május 24-én érkezett meg Rómából a Rába-parti városba a rendezvény lángja, amely országjáró körútja során Debrecenbe is eljutott. Városunkban Hegyi Dóra aerobic-versenyző, Göttlinger Dániel Világkupa-győztes kerekesszékes vívó mellett a DVSC-TVP korosztályos válogatott kapusa, Szabó Dóra is ott volt, a lángot vivő sportolók között. A Kossuth téren Barcsa Lajos Debrecen Megyei Jogú Város alpolgármestere beszélt arról, hogy a sport milyen sok dologra tanítja meg az embert. A város támogatja a tehetséges fiatalokat, s áldoz arra, hogy minél több helyen lehessen sportolni.

– Nagyon örültem, amikor a szervezők megkerestek, hiszen ez hatalmas megtiszteltetés egy sportoló életében – mesélt Dorci az eseményről. – A Pálmánál vettem át a lángot, majd az Atominál adtam át Hegyi Dórinak, s végül Göttlinger Danival együtt sétáltunk be a főtérre. Életre szóló élmény volt részt venni a stafétában.

Támogatóink