Elindult az online bérletárusítás!

A DVSC SCHAEFFLER július 13-án megkezdte a 2021/22-es szezonra érvényes bérletek árusítását. Az árak nem emelkedtek, tavalyi bérleteseink pedig féláron vehetik meg szezonbelépőjüket.

A bérletárak nem emelkedtek, új bérleteseink a helyre szóló bérletet 25 ezer forintért, a nem helyre szóló bérletet 21 ezer forintért vásárolhatják meg. A bérletek érvényesek a DVSC SCHAEFFLER hazai bajnoki és Magyar Kupa mérkőzéseire, valamint az EHF Európa Liga selejtezőire. Amennyiben csapatunk bejut az EHF Európa Liga csoportkörébe bérleteseinknek elővásárlási joga lesz a vásárlásra.

Amennyiben új bérleteseink szeretnének a DVSC labdarúgó csapatának mérkőzéseire szezonbérletet váltani, a focimeccsekre érvényes bérlet árából 5% százalék kedvezményt kapnak.

Klubunk fontosnak tarja, hogy ne érje kár azokat a szurkolóinkat, akik az előző szezonokra is bérletet váltottak és a korlátozások miatt nem lehettek ott minden mérkőzésen!

A 2020/21-es bajnokságban a DVSC SCHAEFFLER összesen 15 tétmérkőzést játszott hazai pályán (13 bajnoki, két Magyar Kupa találkozó), ezek közül 8 meccsen lehettek nézők a lelátón. Éppen ezért azok a bérleteseink, akiknek az előző évben is volt szezonbelépője 50 százalékos kedvezménnyel juthatnak hozzá idei bérletükhöz. Ráadásul a kedvezményt az előző évi, szintén csökkentett árból adjuk, így azok, akiknek legutóbb is volt bérlete, a 25 ezer forintos, egész szezonra érvényes, helyre szóló belépőt 10.500 forintért vásárolhatják meg, míg a nem helyre szóló bérlethez 21 ezer forint helyett 9 ezer forintért juthatnak hozzá.

Aki szeretné támogatni a csapatot, módja van arra, hogy a kedvezményes bérletet teljes áron vásárolja meg, ehhez a vásárlási felületen a ’Megújítom’ gombra kattintva a Támogatói bérlet opciót kell kiválasztani.

Tavalyi bérleteseink helyét július 30-ig tudjuk fenntartani! Ezen időszak utolsó hetében, azaz július 26-tól – július 30-ig a DVSC Kézilabda irodájában az Agóra Irodaházban (4025 Debrecen, Barna utca 23.) lesz lehetőség személyesen megújítani a bérleteket.

Bérletvásárlásra a Jegy és Bérlet menüben vagy a https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ linken keresztül van lehetőség. 

DVSC SCHAEFFLER BÉRLETÁRAK 2021/22

Helyre szóló szezonbérlet (új bérleteseknek): 25.000 Ft
Nem helyre szóló szezonbérlet (új bérleteseknek): 21.000 Ft

Helyre szóló szezonbérlet (tavalyi bérleteseknek): 10.500 Ft
Nem helyre szóló szezonbérlet (tavalyi bérleteseknek): 9000 Ft

Támogatóink