Elmarad a Fradi elleni edzőmeccsünk

Újabb játékosok, illetve stábtagok Covid-tesztje lett pozitív, így a két csapat vezetése úgy döntött, hogy elmarad a péntekre tervezett DVSC SCHAEFFLER–Ferencváros edzőmérkőzés.

Múlt héten, a balatonboglári edzőtáborban lett pozitív néhány játékosunk Covid-tesztje, így azóta naponta ellenőriztük az edzéseken résztvevőket. Mivel újabb néhány játkosunk és stábtagunk tesztje lett pozitív, az a döntés született, hogy elmarad a péntek délutánra tervezett, Fradi elleni felkészülési mérkőzésünk.

Szerencsére a fertőzés mindenkinél enyhe lefolyású, így a megfelelő vizsgálatok elvégzése után folyamatosan kapcsolódnak be a munkába kézilabdázóink.

Az elmaradt mérkőzés miatt szurkolóiknak nem lesz módjuk a helyszínen bérletet vásárolni, ezért előre hozzuk a személyes bérletvásárlás kezdetét. Szurkolóink már jövő hétfőtől (augusztus 8.) módjuk lesz megújítani, vagy megvásárolni bérleteiket a Hódos Imre Sportcsarnokban található DVSC Kézilabda Shopban (a régi pénztár helyén) hétköznaponként 8 és 11, illetve 15 és 18 óra között.

Támogatóink