Előkarácsony Balatonbogláron

A DVSC SCHAEFFLER játékosai egyelőre még nem a karácsonyra készülnek, hanem a következő mérkőzésre. December 22-én, csütörtökön 16 órakor Balatonbogláron, a NEKA otthonában vendégszerepel a Loki.

A mögöttünk hagyott héten két Európa Liga csoportkörös csapat ellen léptek pályára a debreceni lányok, ezúttal pedig az újonc Nemzeti Kézilabda Akadémia fiataljai várnak Szilágyi Zoltán tanítványaira. A korosztályos válogatottakkal teletűzdelt együttes nagy része még tinédzser, s az idei szezonban az első osztályban is megmutatták már oroszlánkörmeiket. Legyőzték a Békéscsabát, december 2-án pedig pontot szereztek a Dunaújváros otthonában.

A DVSC SCHAEFFLER nyolc nap leforgása alatt csütörtökön harmadszor lép pályára. Tóvizi Petrától azt kérdeztük, hogy bírják a játékosok a sorozatterhelést.

„Egyelőre köszönjük jól – mondta válogatott beállónk. – A két múlt heti meccs volt nagyon közel egymáshoz, most jutott időnk a pihenésre és a NEKA elleni felkészülésre. Nehéz mérkőzés vár ránk csütörtökön, mert ellenfelünk kerete tele van fiatal, tehetséges játékossal. Lendületesek, dinamikusak, jól egy-egyeznek. A védekezésünk lehet a kulcs, az a fontos, hogy a saját játékunkat tudjuk játszani. A Vác elleni győzelem után ezúttal is meg kell szereznünk a két pontot!”

A NEKA–DVSC SCHAEFFLER mérkőzés december 22-én, csütörtökön 16 órakor kezdődik a Nemzeti Kézilabda Akadémia csarnokában (8630, Balatonboglár, Gaál Gaszton utca 58.). A találkozót Héjja Ádám és Kónya Balázs Krisztián vezeti majd. A mérkőzést a NEKA YouTube csatornáján követhetik élőben, az alábbi linken.

A mérkőzésre egységesen 1000 forintba kerülnek a belépők. Pénztárnyitás a meccs kezdete előtt másfél órával 14.30-kor.

Támogatóink