Előre a bronzért!

Hatalmas küzdelemben maradt alul a DVSC SCHAEFFLER a Győr ellen az MK elődöntőjében. Miután a másik párban a Ferencváros simán legyőzte az MTK-Budapestet, a fővárosi kék-fehérekkel kell megmérkőznünk  a bronzéremért.

Micsoda csata volt! A szezonban harmadszor játszottunk nagyon szoros, kiélezett mérkőzést az ötszörös BL-győztes győriek ellen, de a bravúr a tatabányai Magyar Kupa elődöntőben is elmaradt. Pedig a csapat Mariana Costa korai, sokkoló sérülése ellenére is remekül játszott, hatalmasat küzdöttek a debreceni lányok. A 27–26-ra elveszített meccs után nem sok idő maradt a sebek nyalogatására, hiszen vasárnap 13.45-kor pályára kell lépni a bronzmeccsen.

Egy motivált MTK lesz az ellenfelünk, hiszen a kék-fehérek még soha nem szereztek érmet a kupában, ráadásul a Ferencváros elleni elődöntőjük hamar eldőlt, így bőven tartalékolhattak a bronzmeccsre.

A mi játékosaink is nagyon készülnek a bronzcsatára és sérült társukért, Marian Costárt is küzdenek majd!

„Nagyon fájó így, egyetlen góllal alulmaradni a klasszisokkal felálló Győr ellen, de most már csak a bronzmeccsre fókuszálunk – mondta honlapunknak Hámori Konszuéla. – Azt gondolom, ha meg tudjuk közelíteni a Győr elleni teljesítményünket, akkor mindenképpen éremmel térhetünk haza. Bár újabb fontos játékost vesztettünk el, elég erős a keretünk ahhoz, hogy vasárnap győzni tudjunk. Innen is üzenjük Marinak, hogy megnyerjük neki a bronzot és gyorsan gyógyuljon meg!”

MAGYAR KUPA FINAL 4, VASÁRNAPI PROGRAM
Bronzmérkőzés
13.45: DVSC SCHAEFFLER–MTK-Budapest (M4 Sport)

Döntő
16.30: Győri Audi ETO–FTC-Rail Cargo Hungária (M4 Sport)

Támogatóink