DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Elszántan a győzelemért!

Pénteken 18 órakor a döntetlenspecialista MTK Budapest ellen játszunk a Hódosban. Győzni kell!

Az NB I 2017/18-a szezonjában eddig öt meccs végződött döntetlennel, ebből hármat a kék-fehérek játszottak. A Dunaújváros és Kisvárda ellen hazai pályán osztoztak meg a pontokon, s ikszeltek az Alba Fehérvár otthonában is. Ez a fővárosi csapat eddigi egyetlen idegenben szerzett pontja, s reméljük ez az adat érvényes lesz pénteken este fél nyolc után is!

A vendégeknél jócskán akad majd ismerős arc, hiszen hat olyan kézilabdázó található az MTK keretében, aki hosszabb-rövidebb időt eltöltött a Lokinál. A budapesti csapat házi góllövőlistáját 75 találattal vezető Karnik Szabina és Dakos Noémi a DVSC-nél nevelkedett, s Slakta Petra is itt töltötte profi pályafutásának jelentős részét, míg az ukrán beállós, Lilia Goriszka, valamint Barna Éva és Valovics Nóra egy szezont töltött el piros-fehérben. Pénteki ellenfelünk legutóbb vasárnap lépett pályára. Golovin Vlagyimir tanítványai küzdős meccsen gyűrték le a Vasast, s ezzel a két ponttal maguk mögött is hagyták a közvetlen veszélyzónát.

A DVSC-TVP játékosai a kisvárdai vereség után saját közönségük előtt szeretnének javítani, ennek megfelelő elszántsággal készültek a héten. Jó hír, hogy Madalina Zamfirescu már játszhat, s az ő jelenléte javíthat a védekezés hatékonyságán, s növelheti Vida Gergő variációs lehetőségeit támadásban. Tóvizi Petra viszont kisebb sérüléssel bajlódott, de mindenképpen szeretne pályára lépni.

A pénteken 18 órakor kezdődő mérkőzést B. Pech Katalin és Vágvölgyi Mária vezeti. A mérkőzés 18 órakor kezdődik, a kapunyitás a megszokott időpontban a mérkőzés előtt egy órával 17 órakor lesz. A DVSC Gyermekmegőrzője ezúttal is várja a hat éven aluli gyerekeket.

Támogatóink