DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Elszántan készülnek a javításra

Pénteken 18 órakor az Érd ellen játssza az Eb előtti utolsó meccsét a DVSC SCHAEFFLER. A lányok szeretnének szépen búcsúzni a hosszú bajnoki szünet előtt, s persze feledtetni a múlt szombati, budaörsi botlást!

A budaörsi meccsen padlóra került a Loki. Az Érd ellen javítani kell!

Pénteki ellenfelünk idegenbeli győzelemmel kezdte a szezont, az első fordulóban 31–30-ra nyert Balatonbogláron, a NEKA otthonában. A folytatásban a Győr, a Mosonmagyaróvár és a Ferencváros ellen nem volt reális esélyük a pontszerzésre, a tisztes helytállás viszont mindhárom meccsen megvolt. Talán a múlt heti, Kisvárda elleni hazai vereség a legfájóbb az érdiek számára, főként azért mert a szünetben még vezettek két góllal, a végén mégis a szabolcsi együttes nyert 23–21-re.

A debreceni lányok a Budaörs elleni váratlan és roppant fájó vereség után elszántan kezdték el a felkészülést az Érd elleni mérkőzésre.

„Szeretnénk feledtetni a múlt heti budaörsi botlást, hiszen csúfos vereségbe szaladtunk bele, amit nagyon sajnálunk – mondta válogatott beállónk, Bordás Réka. – Azóta természetesen elemeztük a múlt szombati meccset, tanultunk a hibáinkból. Mindenki nagyon elszánt, az Érd ellen szeretnénk megmutatni, hogy a múlt heti teljesítményünk csak kisiklás volt. Vissza kell térnünk a korábbi útra, erősítenünk kell a védekezésünket, míg támadásban sokkal jobban kell teljesítenünk.”

A DVSC SCHAEFFLER–Érd mérkőzés október 21-én, pénteken 18 órakor kezdődik. A találkozót Kovács-Sebők Stefánia és Vastag-Réti Rebeka Réka vezeti majd.

Jegyeket online, elővételben a https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ oldalon vásárolhatják meg szurkolóink. A helyre szóló belépő 2000, a nem helyre szóló jegy 1500 forintba kerül.

Személyes jegyvásárlásra pénteken lesz lehetőség. Pénztár- és kapunyitás 16.30-kor.

A mérkőzés szünetében az Alföldi Tej nyereményjátékán vehetnek részt szurkolóink!

A mérkőzést 20 órától visszanézhető hivatalos YouTube-csatornánkon!

Támogatóink