Eltüntetnénk a különbséget!

Pénteken 18 órakor a Kisvárda otthonában lép pályára a DVSC SCHAEFFLER csapata.

A Kisvárda „legújabb kori” NB I-es történetében eddig egy győzelem és egy vereség a mérlegünk a szabolcsi kisváros csapata ellen idegenben. Számunkra a 2017. januári meccs a szebb emlék, akkor szinte végig kézben tartva a találkozót nyertünk 29–26-ra. Tavaly januárban azonban a várdai drukkerek örülhettek, hiszen a hazaiak nyertek 29–23-ra.
Jelenleg két pont és két helyezés a különbség a csapatok között, a Kisvárda a hatodik 17, a DVSC SCHAEFFLER pedig a nyolcadik 15 ponttal. Ez a különbség reményeink szerint péntek estére eltűnik a felek között, ehhez viszont mindenképpen nyerni kell!

„Nagyon fontos lesz, hogy a védekezésünk fegyelmezett legyen, s hogy fel tudjuk törni a hazaiak kemény védőfalát – mondta a magyar B-válogatottba frissen meghívott Bordás Réka. – Mindenképpen meg kell szereznünk a két pontot Kisvárdán, ennek szellemében készültünk, s fogunk pályára lépni.”

Mint, ahogy arról már beszámoltunk a Kisvárda-Master Good SE–DVSC SCHAEFFLER mérkőzésre csak elővételben lehet vendégjegyet vásárolni. Erre pénteken is lesz lehetőség 9 és 13 óra között a Hódos Imre Sportcsarnokban található DVSC Kézilabda Irodában. A jegyekkel kapcsolatban a 06-70-6275533-as számon érdeklődhetnek.

A pénteken 18 órakor kezdődő mérkőzést Altmár Kristóf és Horváth Márton vezeti majd a találkozót a hazai csapat élőben közvetíti majd, a stream elérhetőségéről a kezdés előtt facebook oldalunkon tájékoztatjuk szurkolóinkat!

A mérkőzést ezúttal is meg lehet nézni a Hódos Büfében, ahol projektoron követhetik nyomon a közvetítést.

Támogatóink