DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Érden is a győzelem a cél!

Szombaton, a Békéscsaba elleni hazai meccsen végre megkezdte a pontgyűjtést a DVSC SCHAEFFLER. Szerdán 18 órakor a nyáron alaposan átalakult Érd otthonában is csak a győzelem lehet elfogadható eredmény.

Úgy tűnik, lassan átlendül a holtponton a csapat és elindul felfelé a tabellán. Ehhez az Érd otthonában mindenképpen nyerni kell, s ezzel tisztában is vannak Köstner Vilmos tanítványai, akik kedden délután még a Főnix Csarnokban tréningeztek, két nappal később – s reményeink szerint két ponttal gazdagabban – azonban már újra a Hódosban edzhetnek.

„Nagyon várjuk már, hogy végre átköltözhessünk a Hódosba, hiszen az a csapat otthona – mondta a kedd délutáni gyakorlás előtt kapusunk, Csapó Kyra. – Megszoktuk a Főnixet, de biztos vagyok benne, hogy a Hódosban jobb lesz a hangulat.”

Szombaton, a Szombathely elleni bajnokin már újra a Hódosban lép pályára a csapat. Addig azonban még vár egy komoly feladat Kyráékra, hiszen szerdán Érden vendégszerepel a Loki.

„Elég nehezen indult a Békéscsaba elleni hazai meccs, érződött a csapaton, hogy van bennünk egy kis feszültség – folytatta kapusunk. – Aztán a tizenötödik perctől beindult a gépezet, ekkor jobban játszottunk, s megszereztük a két pontot, ami nagyon fontos volt számunkra. Tudjuk, hogy más meccs lesz az Érd elleni, fiatal, alakulófélben levő csapat ellen lépünk pályára, amely néhány rutinos játékossal kiegészülve roppant kellemetlen ellenfél. Szeretnénk tovább javítani a teljesítményünket, s jó játékkal megszerezni a két pontot!”

Az érdi csapat két papaírforma vereséggel kezdte a szezont, Győrben és Siófokon hagyták el vesztesen a pályát, a legutóbbi fordulóban viszont megszerezték első pontjaikat, hazai pályán győzték le a Boglári Akadémia-SZISE együttesét 35–28-ra. Ezen a találkozón Walfisch Mercédesz 13, Szabó Kitti pedig 10 gólt szerzett, így szerdán is az ő semlegesítésük lehet a siker egyik kulcsa.

A szeptember 16-án szerdán 18 órakor kezdődő Érd–DVSC SCHAEFFLER mérkőzést Héjjas Tímea és Kránitz Andrea vezeti. A találkozót a DVSC Kézilabda YouTube csatornáján élőben közvetítjük.

Támogatóink