Érden kezdődik az erőltetett menet

Öt nap alatt három fontos meccs vár a DVSC-TVP csapatára. A nagy sorozat szerdán az Érd Arénában kezdődik.

A két csapat már kétszer is összecsapott ebben a szezonban s mindkétszer az utolsó másodpercig kiélezett, színvonalas csatát láthattak a nézők. Az októberi bajnoki meccs 22–22-es döntetlenre végződött, február 15-én pedig a Magyar Kupa negyeddöntőjében 22–21-re győztük le az érdieket a Hódosban. Most idegenben próbálnak szerencsét Tone Tiselj tanítványai.

– Az Érd elleni meccseink mindig érdekesek, izgalmasak, most sem lesz ez másként – mondta Varsányi Nóri kedd délelőtt. – Ellenfelünk nehéz időszakon van túl, de a Fradi elleni múlt szombati mérkőzésen már bizonyította, hogy újra jó formában kézilabdázik.
Az érdi bajnoki után nem tér vissza a csapat Debrecenbe, egyből a hétvégi Magyar Kupa döntő helyszíne felé veszi az irányt.

– Speciális helyzetben vagyunk, hiszen nagyon rövid idő alatt kell három meccset játszanunk, méghozzá nagyon erős riválisok ellen – folytatta Varsányi Nóri. – Így jó lesz, hogy az Érd elleni bajnoki után kizökkenünk a napi rutinból, s Kecskeméten készülhetünk a Magyar Kupa négyes döntőjére, ahol szeretnénk jól szerepelni.

A szerdán 18 órakor kezdődő Érd–DVSC-TVP meccset Hargitai Gábor és Markó Gábor vezeti, a találkozót az M4Sport élőben közvetíti.

Támogatóink