Erős várat kell bevennünk!

Pénteken 18 órakor Kisvárdán lép pályára a DVSC SCHAEFFLER csapata. A keleti rangadón jó formában levő, kellemetlen ellenfél vár ránk.

A Kisvárda–DVSC párharc majd három évtizedes múltra tekint vissza. Először 1994 március 15-én lépett pályára a debreceni csapat a szabolcsi városban, s hatalmas küzdelemben nyert 12–10-re. A következő években rendre kiélezett meccseket vívott a Loki Kisvárdán, s a rivális 1999-es kieséséig kétszer is kikapott kelet-magyarorsszági riválistól. A történet a 2017/18-as szezonban folytatódott, amikor a Kisvárda újra NB I-es lett, s azóta is kőkemény csatákat hoznak a két csapat meccsei.

Pénteki ellenfelünk ráadásul remek formában várja a DVSC SCHAEFFLER elleni mérkőzést, hiszen legutóbbi két bajnokijukon előbb pontot szereztek az MTK otthonban, majd megverték a Dunaújvárost, s közben elbúcsúztatták a Magyar Kupától a tavalyi bajnokság bronzérmesét, a Mosonmagyaróvárt.

Ami jó hír, hogy az elmúlt mérkőzéseinken betegség miatt hiányzó játékosaink újra edzésbe álltak, így teljes kerettel utazhatunk Kisvárdára.

„Nagyon örülünk, hogy végre tejes a csapat, rendesen tudunk készülni az előttünk álló feladatokra – mondta a DVSC SCHAEFFLER fiatal átlövője, Poczetnyik Luca. – Izgatottan várjuk, hogy elkezdődjön a bajnokság második fele, s azt is tudjuk, hogy nagyon kemény meccs vár ránk Kisvárdán. Ellenfelünk jó formában van, fontos lesz, hogy megállítsuk a lerohanásaikat. Támadásban a saját játékunkat kell játszanunk, ha azt csináljuk, amiben jók vagyunk, akkor meg tudjuk nyerni a mérkőzést!”

A Kisvárdai Városi Sportcsarnokban (Kisvárda, Flórián tér 6.) február 11-én, pénteken 18 órakor kezdő a Kisvárda-Master Good SE–DVSC SCHAEFFLER bajnoki mérkőzést Paska Dániel és Vastag Sámuel vezeti majd. A találkozót a DVSC Kézilabda YouTube-csatornáján élőben közvetítjük!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésre a hatályos szabályozás alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Fontos tudnivaló, hogy a 2021. november 20. napjától hatályos 633/221. (XI. 18.) Korm. rendelet alapján kötelező maszkot viselni a zárt térben megrendezett sportrendezvény helyszínén.

Támogatóink