DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Évzáró a címvédő ellen

A 2022-es esztendő utolsó előtti napján a legutóbbi szezon aranyérmese, a Győri Audi ETO KC látogat a Hódosba. Az biztos, hogy telt ház előtt lépnek pályára a csapatok, hiszen a mérkőzésre minden jegy elkelt!

Május 20-án az elmúlt szezon egyik legjobb, legizgalmasabb mérkőzését játszottuk a Győr ellen. A zöld-fehérek számára akkor az aranyérem volt a tét, s végül hatalmas csatában nyert 28–25-re az ETO. Idén októberben az Audi Arénában találkoztak a csapatok, s akkor a debreceni lányok nagyon közel jártak a bravúrhoz, végül 25–22-re nyert a házigazda.

A DVSC SCHAEFFLER játékosai elszántan készülnek az év utolsó meccsére, amelyen a világ egyik legjobb csapata ellen lépnek pályára. Hiányzik majd a keretből a csapatkapitány, Hornyák Dóra, akire keresztszalag szakadása után műtét vár.

„Nagyon várjuk már a pénteket, hiszen nagyon jó csapat ellen játszhatunk, s fantasztikus lesz a hangulat a teltházas csarnokban – mondta a találkozó felvezetéseként Vámos Petra. – A Győr ellen fegyelmezetten kell játszanunk, minimálisra szeretnénk csökkenteni a hibák számát. Sok múlik majd a védekezésünkön, bár Hornyák Dodót nehéz lesz pótolni! Mindenképpen meg kell állítanunk a vendégek gyors támadásait. Jó játékkal szeretnénk búcsúzni az évtől!”

A december 30-án 19 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Győri Audi ETO KC mérkőzést Hargitai Gábor és Markó Gábor vezeti majd. A találkozót az M4Sport élőben közvetíti. A meccsre MINDEN JEGY ELKELT! Kapunyitás másfél órával a kezdés előtt, 17.30-kor.

Mivel a mérkőzés estéjén a Főnix Csarnokban is rendezvény lesz, arra kérjük szurkolóinkat, hogy aki teheti, ne gépjárművel érkezzen a találkozóra. Aki mégis gépjárművel érkezik, a Főnix parkolóját tudja használni. Kérjük, hogy legyenek tekintettel a környéken lakókra, s ne álljanak kapubejárók elé!

A DVSC SCHAEFFLER csapata, a klub támogatói, és a DVSC Kézilabda Kft. munkatársai idén is csatlakoznak a Debreceni Karitatív Testület tartósélelmiszer-gyűjtő akciójához, mellyel rászoruló családokon segítenek. Kérjük kedves szurkolóinkat, hogy aki teheti, hozzon magával egy-egy zacskó száraztésztát, rizst, lisztet, esetleg étolajat, zöldség-gyümölcskonzervet, valamint hús- és készételkonzervet. Ezeket a bejáratoknál elhelyezett kartondobozokba gyűjtjük. Mert a segítségre karácsony után is szükség van!

Támogatóink