DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Ez a harc lesz a végső!

Szombaton a Vác otthonában fejezi be a bajnokságot a DVSC SCHAEFFLER!

A szezonzáró kétségtelenül a hazaiak számára fontosabb, hiszen a váci csapat még elcsípheti a negyedik helyet, ha szombaton nyer, az Érd pedig pont nélkül marad Dunaújvárosban. A mi hatodik helyünk már biztos, ennek ellenére Köstner Vilmos tanítványai szeretnék szépen befejezni a 2018/19-es bajnoki menetelést. Január 25-én két csapat debreceni meccsén a szezon talán legjobb produkciójával rukkoltak elő a lányok, így hiába vezetett a 13. percben 10–6-ra a vendégcsapat, a DVSC SCHAEFFLER a meccs hátralevő részében hengerelt és 33–21-re nyert. 

„A januári Vác elleni találkozó, az egyik legjobb meccsünk volt a bajnokságban – emlékezett Köstner Vilmos. – Pedig jól kezdtek a vendégek, ám jó védekezéssel és remek kapusteljesítménnyel fordítottunk, s egy olyan végjátékot produkáltunk, ahol nagyon megnőtt az előnyünk. Akkor is azt mondtam, hogy ez egyáltalán nem tükrözi a két csapat közti különbséget. Ha ránézünk a tabellára pontok tekintetében, valamint a lőtt és kapott gólok számában is szinte egyforma a két csapat mutatója. A váciak a Siófok elleni két bravúros győzelemmel kerültek elénk, elmondhatjuk róluk, hogy az elvártak fölött teljesítettek. Ennek köszönhetően reménykedhetnek a negyedik hely megszerzésében, bár a sorsuk függ a rivális Érd eredményétől is.  Nehéz csatára számítok, hiszen biztos, hogy mindent meg fognak tenni azért, hogy előrébb lépjenek.  Mi egész héten arra készültünk, hogy a megszerzett hatodik hely rangjának megfelelően teljesítsünk. Azt kértem a lányoktól, hogy minden idegszálukkal erre az utolsó hatvan percre koncentráljanak. Úgy érzem át tudtuk venni azokat a taktikai dolgokat, amelyet szerettem volna. Jó formában van a csapat, mindenki dinamikus volt az elmúlt napokban, remélem ez a pályán is látszani fog.”

A GVM Europe Vác–DVSC SCHAEFFLER mérkőzést Horváth Péter és Marton Balázs vezeti, a találkozó szombaton 18 órakor kezdődik Vácon, a Városi Sportcsarnokban (Vác Bán Márton út 3.)

A meccset a DVSC Kézilabda YouTube csatornáján élőben közvetítjük!

Támogatóink