Ez lesz az igazi értékmérő!

Három győzelem után pénteken 18 órakor rangadó vár a DVSC SCHAEFFLER csapatára, hiszen a Mosonmagyaróvár látogat Debrecenbe. A legutóbbi két bajnokság bronzérmese találkozik a Hódosban.

„Eddig elégedettek lehetünk a csapat teljesítményével, úgy érzem több területen előre léptünk – értékelte az eddig lejátszott három mérkőzést vezetőedzőnk, Szilágyi Zoltán. – Védekezésben masszívabbak lettünk, ennek köszönhetően több indításgólt szereztünk, a Dunaújváros ellen például huszonkettőt. A felállt fal elleni támadójátékunk is színesebb lett, ez is örömteli. Persze tudjuk, hogy az eddig lejátszott három meccset kötelező volt megnyerni, ezt vártuk, hogy ilyen magabiztosan hozzuk ezeket a találkozókat.”

Az Alba-Fehérvár, az MTK-Budapest és a Dunaújváros elleni magabiztos sikerek után pénteken jóval keményebb feladat vár a csapatra, a Mosonmagyaróvár ellen.

„Ez lesz számunkra az első igazi értékmérő mérkőzés, amely nagyon fontos, hiszen közvetlen rivális ellen lépünk pályára – folytatta Szilágyi Zoltán. –  A Mosonmagyaróvár jó játékot játszik, hasonló stílusban kézilabdázik, mint mi, azaz erőltetik a gyors kézilabdát. Két futós csapat érdekes meccsét várhatjuk, az lesz a döntő, hogy ki tudja a másik gyors játékát megakadályozni, illetve ki fog jobban védekezni. Eddig is sok segítséget kaptunk a szurkolóinktól, de most egy igazi ragadó vár ránk. Reméljük, még többen kilátogatnak és még jobb lesz a hangulat, mint az eddig mérkőzéseken.”

Támogatóink