DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Ezt jól kifőztük – jótékonykodott a Loki-család

Jótékonysági főzésen és ételosztáson vett részt a Loki-család, a játékosok, a szponzorok és a szurkolók összesen 150 adag gulyáslevest főztek a rászorulóknak, akiknek a Debreceni Karitatív Testület juttatja el az ételt.

Három bográcsban főtt a gulyásleves az ÁSZ Rendezvényház zárt udvarán május 22-én. Egy-egy hat fős főzőcsapatot alkottak a DVSC SCHAEFFLER játékosai, támogatói, illetve szurkolói. Mindhárom csapat 50 adag ételt főzött, az összesen 150 adag ételt rászorulók részére juttatott el a Debreceni Karitatív Testület.

„Nagyon fontos számunkra, hogy egy jó ügy érdekében fogtunk össze a szurkolókkal és a támogatókkal, segítve a rászorulókat. – mondta el Ábrók Zsolt ügyvezető. – Ebben az időszakban sajnos kevesebbet tudunk együtt lenni, ez egy jó lehetőség arra is, hogy találkozzunk. Külön köszönettel tartozunk az ÁSZ Rendezvényháznak, amely teremtette meg számunkra a főzéshez szükséges feltételeket!”

A támogatók csapatát erősítette a FAG Magyarország Kft. ügyvezetője, Szabó Péter. „Igazi közösségépítő programon vettünk részt a csapat játékosaival és a szurkolókkal, melynek keretében segíthettünk a rászorulóknak! Remélhetőleg az ehhez hasonló programoknak lesz még folytatása” – mondta el Szabó Péter.

A 2015-ben alapított Debreceni Karitatív Testület célja, hogy a környékbeli rászorulóknak nyújtson segítséget.

„Nagy segítség ez a Debrecenben élő hátrányos helyzetű családoknak. – magyarázta el Rózsahegyiné Juhász Éva, a szervezet elnöke. – Az általunk nyújtott segítség mérték függ a támogatóinktól is, a DVSC SCHAEFFLER szponzoraival karöltve korábban is ajánlott már fel meleg ételt. Ahogy a pályán a lányok, úgy ezúttal a csapat tagjai a szponzorokkal és a szurkolókkal alkottak kiváló csapatot! Ebben a nehéz helyzetben különösen fontos, hogy segítsünk azoknak, akik erre rászorulnak!”

A programot a nemzetközi és társadalmi kapcsolatokért felelős régi-új munkatársunk, Varsányi Nóra koordinálta.

„Nagyon örülök, hogy sikerült megszervezni ezt az eseményt, amellyel segíthettünk a rászorulóknak. Ez volt az első olyan esemény, amelyet, én szerveztem, külön öröm, hogy ez egy ilyen jó kezdeményezés volt. – összegzett Nóri.

A karitatív testület elnöke jelezte számunkra, hogy az első adag ételek megérkeztek a rászorulóknak, a visszajelzésük alapján nagyon finomat főztek a résztvevők!

Támogatóink