Ezúttal a védekezés volt dicsérhető

Nagyobb összpontosítás, remek kapusteljesítmény: kevesebb kapott gól.

Szerdán hetvengólos meccsen (36–34) győzte le az MTK-t a DVSC SCHAEFFLER, pénteken Kisvárdán jóval kevesebb találat született, ami jelzi, hogy mindkét csapat odafigyelt a védekezésre.

Már a találkozó elején látszott, hogy ezúttal kevesebb lesz a gól. Mindkét együttes keményen, határozottan védekezett, emellett Ann-Cathrin Giegerich és Pásztor Bettina is remekül védett. A kevés gól ellenére nagy volt az iram, a csapatok figyeltek a visszarendeződésre. A szünetben négy góllal vezetett a DVSC SCHAEFFLER, s a folytatásban tovább nőtt a különbség (10–17), ám a hazaiak kihasználva egy debreceni rövidzárlatot hamar felzárkóztak. A 47. percben egyenlített is a Kisvárda (19–19), de a hajrá újra Köstner Vilmos csapatáé volt.

KISVÁRDA–DVSC SCHAEFFLER 22–27 (9–13)
Kisvárda. V: Sándor L., Szikszay Cs.
KISVÁRDA: Pásztor B.1 – Udvardi 2, Karnik 3, Siska 1, Milosevic 3, Dombi L.3, Bouti 2. Csere: Mátéfi D. (kapus) Szabó N. 1, Mihályffy 1, Habanková 3, Dombi K. 1, Soltész 1.
DVSC: Giegerich – Bánfai K. 3, Kovács Anna 6, Vámos P. 5, Bordás 2, Hornyák D. 3, Vantara-Kelemen 2. Csere: Csapó Kyra (kapus), Deszpotovics 1 Tóvizi, Vukajlovics 5, Petrus, Csernyánszki L., Panyi A.

Támogatóink