DVSC

VS

Eszt

Felkészülési

2024.07.25. - 17:00

FTC

VS

DVSC

Felkészülési

2024.08.01. - 15:00

DVSC

VS

BÉKÉ

Felkészülési

2024.08.08. - 16:30

DVSC

VS

MTK

Felkészülési

2024.08.15. - 16:00

DVSC

VS

POD

Felkészülési

2024.08.30. - 15:00

Fair play díjat ért a lányok balesetmegelőzési videója

A sportegyesületek közreműködésével meghirdetett baleset-megelőzési programjáért kapott Fair Play díjat az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság. A kampányban a DVSC SCHAEFFLER is részt vett egy emlékezetes videóval. 

Innovatív kezdeményezés volt az ORFK-OBB részéről az, hogy a biztonságos közlekedés népszerűsítésében a nemzet sportolói is jelentős szerepet vállaljanak. Példamutatásuk és a téma kapcsán tett nyilatkozataik számos közlekedő attitűdjét befolyásolják pozitív irányba.

Két éve az ORFK-OBB olyan új közlési módot keresett, amellyel az információkat hatékonyabban tudja a közlekedőkhöz eljuttatni. Ennek érdekében alakított ki együttműködést a Győri Audi ETO, DVSC SCHAEFFLER, a Telekom Veszprém, az OTP-Bank Pick Szeged kézilabdacsapatokkal, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségével, az MLSZ-szel valamint a Magyar Kézilabda Szövetséggel.

A Loki kézilabdázói a Huszár Gál Gimnázium előtti zebrán sorakoztak fel, hatos falat alkotva, így hívtál fel a figyelmet arra, hogy a gyalogátkelőhelynél a gyalogosnak van elsőbbsége, ezért az autósoknak meg kell állni. A videót egyébként közel 32 ezren nézték meg a TikTok-on. Itt megnézhető: 

A balesetmegelőzési bizottság közleménye szerint a közlekedés és a sport közös metszéspontja a fegyelmezettség és egymás tisztelete. Ugyanakkor minden sportot szerető ember számára – közlekedjen kerékpárral, gyalog vagy gépkocsival – fontos, hogy a szabályokat a közlekedésben is betartsák. Az ORFK-OBB aktivitásai arra irányultak, hogy mindenki megfontoltan, biztonságosan, a másik közlekedőt tiszteletben tartva és nem utolsósorban kulturáltan közlekedjen. 

Ezt a baleset-megelőzési tevékenységet ismerte el a MOB Fair Play Bizottsága  „A Fair Play Népszerűsítése” kategóriában (Fair Play Diploma)

Támogatóink