Felkészülés: győzelem a Kisvárda ellen

A két foghíjas csapat meccsén hat góllal nyert a DVSC SCHAEFFLER.

Debreceni oldalon a három olimpiai selejtezőre készülő játékos, Tóvizi Petra, Elke Karsten és Jelena Deszpotovics, a sérült Bulath Anita és Szabó Panna valamint a beteg Vámos Petra hiányzott. A vendégeknél a súlyos sérülést szenvedett Milanovic-Litre mellett Lajtos Nóra és Dombi Luca nem volt ott a Hódosban. 

A hosszú bajnoki szünetben nagyon kellenek a tesztmeccsek, a Várda elleni kétszer harminc perc is tökéletesen megfelelt a célnak. A DVSC SCHAEFFLER csapatában több fiatal tehetség is pályára lépett, minden benevezett játékos lehetőséghez jutott. Köstner Vilmos csapatának akadtak jó periódusai, s becsúszott a második félidő elején egy komolyabb hullámvölgy, de a hajrában újra jól kézilabdázott a DVSC SCHAEFFLER.

DVSC SCHAEFFLER–KISVÁRDA-MASTER GOOD 31–25 (17–12)
DVSC: Oguntoye – Arany 4, Kovács Anna 7 (2), Karnik 5 (1), Bordás 3, Borgyos 1, Petrus 1 Csere: Szabó D., Triffa (kapusok) – Vámosi 5 (1) Sápi G., Varsányi 2, Vantara-Kelemen 3, Sápi B.
KISVÁRDA: Pásztor B. – Orbán A. 3, Habanková 3, Szabó N. 3, Ekker 1, Siska 4, Milosevic 3. Csere: Leskóczi (kapus), Petika, Udvardi, Smid, Rocha 5, Dudás 2, Soltész

Támogatóink