Fergeteges hangulatban készül az új Loki-induló

Debrecen – Újra egymásra talált Debrecen nagy sportcsaládja.  Egy közös cél érdekében összejött a két Loki.

indulo_klipforgatas

Debreceni kézilabdás lányok és futballista fiúk találkoztak. Hozzájuk társult a Debrecen Televízió alkotógárdája, hogy megszülethessen az DVSC új himnusza.

Megtelt hétfőn este a Nagyerdei Stadion Loki Klubja. Összegyűltek a DVSC labdarúgó csapatának és a DVSC-TVP női kézilabda csapatának játékosai és vezetői, valamint utánpótlás gárdáinak reménységei, hogy egy kellemes estét együtt eltöltve közreműködjenek az új Loki-induló megalkotásában.

A nagy egymásra találás persze nem volt előzmények nélküli, hiszen a két klub játékosai a közelmúltban ellátogattak egymás meccseire. Most azonban a közös cél terelte egybe őket. Az alapot ehhez a Pandora ‘s Box és az Omen kiváló énekesének, Koroknai Árpádnak a szerzeménye adta.

A munka tehát elkezdődött, az új Loki-induló videóklipjét a DTV szakemberei készítik el. A két csapat játékosai és trénerei a népszerű „Kori” vezényletével a Loki Klubban nagyszerű hangulatot varázsoltak hozzá. A kézis lányok szinte azonnal meccshangulatba kerültek, a fiúk kicsit lassabban „lendültek játékba”, ám a végére óriási fiesztát rendeztek egymás örömére.

A Loki-induló hivatalos premierjére januárban kerül majd sor.

Gurbán György / dehir.hu

Támogatóink