Folytassuk a sorozatot!

Három győztes meccs után utazik Mosonszolnokra a Loki, a cél a sorozat folytatása.

JZ1X3840

Az MTK, a Szeged és a Siófok elleni győzelmekkel nagyon közel került alapszakaszbeli célja eléréséhez a DVSC-TVP-Aquaticum együttese, ám az i-re még fel kell tenni a pontot. Az utolsó két fordulóban újabb két nagyon fontos mérkőzés vár a debreceni lányokra, hiszen előbb március 6-án, pénteken a Győr fiókcsapata, a Mosonmagyaróvár ellen játszanak idegenben, majd egy héttel később Loki-Csaba rangadó Debrecenben.

Most természetesen a mosonszolnoki találkozóra (itt játssza hazai meccseit a mosonmagyaróvári csapat) fókuszálnak Varga József tanítványai, hiszen az ellenfél még harcban van a nyolc közé kerülésért. November 21-én, a Hódosban 27-25-re nyert a DVSC-TVP-Aquaticum a Mosonmagyaróvár ellen, méghozzá hatalmas csatában, úgy hogy a szünetben még a vendégek vezettek 15-12-re. Pénteki ellenfelünktől azóta Győrbe igazolt a cseh jobbszélső, Jana Kendliková, igazoltak viszont egy veszélyes horvát átlövőt, Lana Frankovic személyében. A Loki játékosai és vezetői továbbra is tartják magukat az elmúlt hetekben sokszor hangoztatott „matematikamentes” felfogáshoz, azaz a csapatból senki nem számolgat, a lányok inkább nyerni akarnak.
A DVSC-TVP-Aquaticum már csütörtökön útra kel, s a csapat Tatán tölti az éjszakát, innen utazik pénteken Mosonszolnokra.

Támogatóink