Folytatás a sokk után

Nagypénteken 18 órakor Székesfehérváron lép pályára a DVSC-TVP.

A Mosonmagyaróvártól elszenvedett hazai vereség megviselte a debreceni lányok lelkét, hiszen a Magyar Kupában megszerzett bronzérem után szerettek volna a Hódosban ünnepelni a szurkolókkal.

– Nagy csalódásként éltük meg a múlt pénteki meccset – emlékezett Kelemen Éva, a DVSC-TVP csapatkapitánya. –Vissza akartunk vágni a Mosonmagyaróvárnak az őszi vereségért, ám nem sikerült. Eben a szezonban többször is előfordult, hogy a komolyabb sikereket egy rossz előadás követte. De higgyék el, ez nem azért van, mert ilyenkor lazítunk, kiengedünk. Egész évben sok sérüléssel küszködött a csapat, s ha valaki kiesett borult, amit elterveztünk. A Magyar Kupa négyes döntőjének hete fejben vett ki nagyon sokat belőlünk, így hiába regenerálódtunk fizikailag, a koncentrációnk nem volt százszázalékos. Még nagyon sok meccs van hátra a szezonból, megyünk tovább, szeretnénk minél több pontot szerezni.

A héten elszántan készült a csapat, s bár azzal mindenki tisztában van, hogy az Alba Fehérvár otthonában győzni, a lányok mindenképpen megpróbálják.

Az Alba Fehérvár–DVSC-TVP találkozó április 14-én, pénteken 18 órakor kezdődik, Andorka Miklós és Hucker Róbert lesz a két játékvezető.

A mérkőzést élőben közvetítjük a DVSC-TVP YouTube csatornáján.

Támogatóink