Folytatni a jó sorozatot!

Zsinórban harmadik hazai meccsét játssza a DVSC SCHAEFFLER. Szeptember 16-án, pénteken 17 órakor a Dunaújváros lesz az ellenfél, keretében hét debreceni kötődésű kézilabdázóval.

Töpfner akcióban

Az első két fordulóban az Alba-Fehérvár és az MTK ellen is magabiztosan nyert a DVSC SCHAEFFLER. Szilágyi Zoltán csapata sorozatban harmadszor is hazai környezetben lép pályára. Szeptember 16-án, pénteken, a szokottnál korábban, 17 órakor a Dunaújváros lesz a Loki vendége.

„Fontos volt a jó rajt, ezért értékes a Fehérvár és az MTK ellen szerzett két-két pont, mindkét meccsen magabiztos győzelmet arattunk hazai pályán – mondta az első két fordulóban 12 alkalommal eredményes Töpfner Alexandra. – Egész héten készültünk a dunaújvárosiak játékából, tudjuk, hogy sokat cseleznek, emellett a távoli zónákból is veszélyesek. Ha ezek ellen megtaláljuk az ellenszert, akkor itthon tudjuk tartani a két pontot.”

Patinás párharc újabb fejezetére kerül sor a Hódosban, hiszen a 88-ik NB I-es bajnokiját játssza egymás ellen a debreceni és a dunaújvárosi női csapat, ennél többször csak a Győr és a Ferencváros ellen lépett pályára a Loki a legmagasabb osztályban.

A baráti hangulat garantált, hiszen a két szurkolótábor viszonya remek, a klubok pedig az NB I-ben egyedülálló együttműködési megállapodást kötöttek. Az említett kontraktus keretein belül játszik jelenleg a DKKA-nál kölcsönben Borgyos Panna, Arany Rebeka, Poczetnyik Luca és Lakatos Petra, de rajtuk kívül is akad olyan játékos, aki karrierje során megfordult a Lokiban.

Szalai Babett a 2009/10-es szezonban viselte a DVSC mezét, összesen 14 tétmérkőzésen, őt ellenfélként sokkal jobban ismerhetjük, hiszen pénteken lép pályára 32. alkalommal a rivális csapatban. Kazai Anita több, mint másfél évtizede, 2006 novemberében a DVSC kézilabdázójaként mutatkozott be az első osztályban, s összesen 157 meccsen segítette klubunkat, míg ellenfélként előbb a Fehérvár, majd a Dunaújváros sportolójaként eddig 17 találkozón szerepelt nevelőegyesülete ellen. Oguntoye Viktrória 2018 és 2020 között viselte a DVSC mezét, összesen 48 alkalommal, míg ellenfélként eddig 18-szor láthattuk őt.

A DKKA szakmai igazgatója, Bulath Anita góljainak (szám szerint 455-nek) 113 meccsen örülhettek a Loki szurkolói. Ismerősökben – sőt, inkább barátokban – nem lesz hiány pénteken, s bizonyos, hogy a jó viszony a kétszer harminc perc után is megmarad!

A DVSC SCHAEFFLER–Dunaújvárosi KKA mérkőzés szeptember 16-án, pénteken 17 órakor kezdődik a Hódos Imre Sportcsarnokban. A találkozót, Bujdosó Máté és Horváth Viktor vezeti.

A mérkőzésre a jegyeket online a https://dvsckezilabda.hu/jegy-es-berlet/ oldalon vásárolhatják meg. Személyesen a mérkőzés előtt a Hódos Imre Sportcsarnok pénztárában vehetnek belépőt. Pénztárnyitás 15.30-kor.

A helyre szóló belépő 2000, a nem helyre szóló jegy 1500 forintba kerül. Kapunyitás 15.30-kor.

A mérkőzés szünetében az Alföldi Tej nyereményjátékán vehetnek részt szurkolóink!

A mérkőzést 20 órától újra megnézhetik hivatalos YouTube-csatornánkon!

Támogatóink