Fontos információk a pénteki, Győr elleni mérkőzésre érkezőknek!

A december 30-án, pénteken 19 órakor kezdődő DVSC SCHAFFLER–Győri Audi ETO mérkőzésre minden jegy elkelt. Néhány fontos szurkolói információ a találkozóval kapcsolatban.

Mivel a mérkőzés estéjén a Főnix Csarnokban is rendezvény lesz, arra kérjük szurkolóinkat, hogy aki teheti, ne gépjárművel érkezzen a találkozóra. Az érvényes jeggyel, bérlettel rendelkezők a találkozó előtt és után jegyük (bérletük) felmutatásával díjmentesen vehetik igénybe a DKV 3-as és 5-ös trolibusz járatait, illetve az 1-es villamost.

Aki mégis gépjárművel érkezik, a Főnix parkolóját tudja használni. Kérjük, hogy legyenek tekintettel a környéken lakókra, s ne álljanak kapubejárók elé!

A 19 órakor kezdődő mérkőzés előtt másfél órával, 17.30-kor lesz kapunyitás. Kérjük szurkolóinkat, hogy érkezzenek időben a bejáratokhoz, mivel a beléptetés a szokottnál hosszabb időt vehet igénybe.
A vendégszurkolók csak a győri klubon keresztül vásárolhatják meg belépőjüket. A győri drukkerek a Főnix Csarnok felőli hátsó bejáraton léphetnek be a mérkőzés helyszínére és foglalhatják el helyüket a lelátón.

A mérkőzésre minden jegy elkelt, így a helyszínen jegyértékesítés sem a hazai, sem a vendégszurkolóknak nem lesz!

Támogatóink